woensdag 20 januari 2010

Evy Gruyaert ambassadrice promotiecampagne MS-Liga @ Vlaamse Vrouwen

Evy GruyaertEvy Gruyaert doet meer dan omroepster en presentatrice van De Rode Loper spelen.


Evy GruyaertVlaamse vrouw is ook ambassadrice van de promotiecampagne van de MS-Liga.


Evy GruyaertVanaf vandaag tot zondag 20 september loopt de MS-Week onder de slogan '1 kans op 1.000 dat u MS krijgt. Help deze mysterieuze ziekte stoppen'. Dit is de jaarlijks weerkerende promotiecampagne van de MS-Liga. De ambassadrice van deze campagne is Evy Gruyaert. Tijdens de MS-week zullen honderden vrijwilligers en personen met MS op grote schaal chocolade verkopen aan particulieren, bij overheden, ministeries en bedrijven. De opbrengst gaat naar de werking van de MS-Liga.


Evy GruyaertHet thema van de campagne dit jaar is 'Bewegen, en sporten met MS'. Op 4 september 2009 werd tijdens een persconferentie van de MS-Liga de aftrap van de campagne gegeven.


Evy GruyaertBayer Schering Pharma ondersteunt het project om mensen met MS meer aan het bewegen te krijgen, en wil daarvoor ook de nodige infrastructuur, de juiste begeleiding en aangepaste sportactiviteiten aanbieden. Belangrijk is dat mensen met MS ook kunnen blijven deelnemen aan een waardevol sociaal leven. Evy Gruyaert steunt de initiatieven.


Evy GruyaertBijkomende informatie betreffende MS en de impact ervan om het dagelijks leven van Personen met MS en hun naasten vindt u terug op www.ms-gateway.be.Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert

Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert

Evy Gruyaert

Evy Gruyaert
Evy Gruyaert

Evy Gruyaert
Evy Gruyaert

Evy Gruyaert
Evy Gruyaert


Geen opmerkingen:

Een reactie posten