woensdag 15 december 2010

Lien Van de Kelder in glamour fotoshoot? @ Vlaamse Vrouwen


Glamour fotoshoot wenkt voor Lien Van de Kelder!

Jarenlang was de Vlaamse actrice Lien Van De Kelder – beter bekend als Sofie uit de ‘één’-serie ‘Thuis’ – de vrouw die mannen met haar cupmaat natte dromen bezorgde en waarvan vele Vlaamse stoere binken hoopten, dat Lien ooit naakt zou poseren voor een blootblad.

Maar de Vlaamse zangeres met Spaanse roots Belle Perez (Neerpelt, 29 januari 1976), lijkt de actrice serieus bij te benen.

Op de Nederlandse website van Playboy, wordt namelijk een peiling gehouden om aan de weet te komen, welke vrouw de lezers absoluut eens uit de kleren willen zien gaan.

Aangezien het om een Nederlandse website gaat, mag het geen verrassing heten dat Nederlandse vrouwen de rangschikking aanvoeren.

Van alle Vlaamse vrouwen moet Vlaamse Vrouw Lien Van de Kelder (26) als eerste een aanbod krijgen voor een naaktreportage in het blootblad Playboy .

Dat blijkt uit een tussenstand op de website van het mannenblad , waar bezoekers bekende Nederlandse of Vlaamse vrouwen kunnen voordragen voor een glamour fotoshoot. De winnares van de verkiezing zal een aanbod krijgen om haar borsten naakt te tonen aan heel België en Nederland.

Belgische Babe Lien Van de Kelder won vorige maand al de categorie 'Wie zou u uit de kleren willen zien gaan?' in Humo 's Pop Poll.

Ook Véronique De Kock is voorgedragen, net als haar VT4-collega Hanne Troonbeeckx, Sabine Hagedoren, Belle Perez, Sophie Dewaele, Linda Mertens van Milk Inc en Andrea Croonenberghs.

Belgische schone Lien Van de Kelder ging ook al voor Vlaanderen vakantieland swingen op het ritme van de salsa in Cuba.

Nu gaat ze op zoek naar de andere troeven van Havana: rum, sigaren èn een stevige brok literatuur.

Havana is de hoofdstad van Cuba en staat niet alleen symbool voor de zwoele salsa.
Lien Van de Kelder proeft er van het goede leven en passeert langs oude gebouwen en monumenten.
Lien van de Kelder en andere BV's ontwerpen juwelen voor Kom op tegen Kanker.

Het zijn unieke stukken en ze zijn ook allemaal te koop. Samen met goudsmid Wim Meeussen ontwierpen tien BV's gedurende één dag gouden ringen voor Kom op tegen Kanker (KOTK).

Het zijn unieke stukken en ze zijn ook allemaal te koop. Samen met goudsmid Wim Meeussen ontwierpen tien BV's gedurende één dag gouden ringen voor Kom op tegen Kanker (KOTK).

Opvallend: naast bekende Vlaamse vrouwen –Lien Van de Kelder, Lotte Pinoy, Anne Somers en Ann Van den Broeck– vroeg Meeussen ook enkele mannen –Gunther Levi, Axl Peleman, Gène Bervoets, Fixkes-frontman Sam Valkenborgh en burgemeester Patrick Janssens– om creatief te zijn.

‘Het zijn schitterende creaties geworden, waarvan er reproducties worden gemaakt', vertelt Wim Meeussen. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. ‘Het ontwerp van Lien Van de Kelder werd bijvoorbeeld al zes keer verkocht.'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten