vrijdag 14 september 2012

Roos Van Acker, Hanne Troonbeeckx, Sophie Dewaele in Hole in the Wall @ Vlaamse Vrouwen


Twee teams van bekende en bijzondere Vlamingen nemen het in Hole In The Wall, gepresenteerd door Roos Van Acker, op tegen niets minder dan een muur met uitgesneden maffe gaten. Ook Vlaamse Vrouwen Hanne Troonbeeckx en Sophie Dewaele zetten hun beste beentje voor.

Om niet in het zwembad te belanden, moeten ze zich in alle bochten wringen terwijl de muur op hen afstormt. In theorie is elke duik haalbaar, maar is dat ook zo in de praktijk?

Slagen Hanne Troonbeeckx en Sophie Dewaele in hun opzet, dan pakken ze punten, slagen ze niet, dan wacht hen onherroepelijk een confrontatie met het koude water. En dat is geen pretje, want iedereen heeft een strak glimmend pakje aan, waarin alles eronder, zoals borsten en geslachtsorganen, goed zichtbaar worden als het pakje nat wordt.

Bijna alle namen bekend van menselijke tetrisblokjes in mafste show van de planeet: Hole in the Wall.
Volgende week start Roos Van Acker met de opnames maar morgen starten alvast de repetities voor deze waanzinnige studioshow. Maar liefst 6 vrachtwagens met in totaal meer dan 100 muren met daarin minstens dubbel zoveel maffe gaten werden afgeleverd aan de opnamestudio.

Intussen zijn ook de meeste namen bekend van de Belgische Babes, BV's en BW’s (bekende waaghalzen). Een bloemlezing: Johan Museeuw, Guy Swinnen, Linda van Milk Inc., Sophie Dewaele, Eline De Munck, Joke Van de Velde, Freddy De Kerpel, An Jaspers, Dave Peeters, Joyce Van Nimmen, Hanne Troonbeeckx, Jo Planckaert, Ann Van Elsen, Bart Kaëll, Tanja Dexters, Virginie Claes , Veronique De Kock , Katerine, enz.

Zij kunnen dit weekend best stevig trainen op lenigheid en reflexen, want de muur is razendsnel en meedogenloos. Gat gemist? Dan staat hen een duik in het ijskoude water te wachten.
Roos van Acker presenteert

Roos Van Acker zal vanaf begin september de mafste show van de planeet presenteren: Hole in the Wall. Begin augustus duikt ze de studio in voor opnames.

Een avontuur op zich, want dit is meteen haar eerste, grote studioshow. Zij zal de bekende en bijzondere Vlamingen bijstaan op gloriemomenten of uit het water vissen in natte tijden.

Roos van Acker is alvast tevreden met dit ietwat ongewone programma: “Ik ben blij dat ik ook op tv eens een andere kant van mezelf kan laten zien, de eerder zotte Roos zoals de meesten mij kennen van de radio.

Na jarenlang straffe realityprogramma’s als Expeditie Robinson en Peking Express, waar ik eerder gids van het programma was, is het fijn om nu zo’n enorm groots studioprogramma helemaal alleen te moeten dragen.

Net als bij radio heb ik hier veel ruimte om te freewheelen en grappen en grollen uit te halen. Want, dat doen we toch veel te weinig. Blij dat VT4 hier nog eens tijd voor maakt: onversneden feelgood.”

Intussen heeft Hole in the Wall al 34 landen veroverd. En het format blijft hard gaan: Zopas heeft de BBC een tweede seizoen besteld. In de Vlaamse versie zitten alvast een paar verrassingen: “We gaan het format niet zomaar klakkeloos overnemen. Ik zet het echt naar mijn hand en je eigen ding doen met een programma dat over de hele wereld furore maakt, is simpelweg geweldig.”

In deze aflevering zat Hanne Troonbeeckx in een team met Sophie Dewaele.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten