zaterdag 1 september 2012

Tess Goossens 1000 zonnen Picknick @ Vlaamse Vrouwen


Elke woensdag gaat 1000 Zonnen picknicken. Vandaag is niemand minder dan Marc Herremans de gastheer. Hij kiest uiteraard voor het charmant vrouwelijk gezelschap van Tess Goossens.

Tess Goossens (Antwerpen, 7 oktober 1981) is een Vlaamse omroepster, zangeres en presentatrice.

Tijdens haar middelbare studies economie-moderne talen, was Vlaamse Vrouw Tess al een veelgevraagd model. Dat kwam vooral omdat ze redelijk groot was voor haar leeftijd en er dus ouder uitzag. Haar eerste stappen in de showbizz zet ze als zangeres. Ze releaset enkele singletjes, maar raakt bij het grote publiek niet echt bekend.

Na haar humaniora begint ze haar hogere studies: marketing en management. Nog tijdens die studies wordt ze presentatrice op de toerismezender Liberty TV. Zo kwam ze naakt op de cover te staan van P-Magazine. Later deed ze ook een tweede fotoreportage in bikini en badpak. Over die reportages zegt ze dat ze zelf haar grenzen stelde en dat alles zedig moest blijven, niet te veel bloot dus.

Frank Molnar nodigde haar daarop uit voor een reportage op zijn toenmalige zender JIMtv. Toen Tess Goossens aankwam was Frank al vergeten dat hij haar had uitgenodigd, maar hij vond haar wel 'een ferme' en stelde Tess voor aan de bazen van JIMtv. Blijkbaar maakte sexy Tess daar een grote indruk want in 2002 mag ze samen met Tania Prinsier beginnen als presentatrice. Ze presenteerde verschillende programma's.

In 2004 maakt Tess de overstap naar moederzender VTM. Haar debuut als omroepster maakt ze op 2 april 2004. Voor VTM presenteert ze verschillende programma's.

Eind 2006 doet Tess Goossens mee aan het programma Just The Two Of Us. Haar zangpartner is ReBorn. De jury is enorm onder de indruk van Tess' zangcapaciteiten en ziet in haar de gedoodverfde favoriete. Helaas, Tess eindigt derde. Door haar deelname zien velen in haar wel een kandidate voor Eurosong 2008.

Begin 2007 zingt Tess Hold on, de nieuwe titelsong van de VTM-serie Spoed, in. Ze tekent daarop een platencontract met ARS Entertainment en deze maatschappij brengt het nummer digitaal uit. ARS Entertainment brengt in de zomer Tess haar eerste echte cd-single The wild side op de markt. Het nummer is een kruising tussen pop en rock met country-invloeden en werd geschreven door onder anderen Katrina Leskanich. Voor de opnames werkt Tess samen met producer Ronald Vanhuffel. Het nummer stond enkele weken in de Ultratop 50.

Op 16 juni 2007 trouwde Tess Goossens in de kathedraal van Antwerpen met Pascal Van den Beeck, haar vaste vriend sinds ruim vier jaar. Pascal is tevens de manager van Tess. Hun huwelijk hield 10 maanden stand.

In het najaar van 2007 nam Tess de presentatie van het programma EHBL over van Elke Vanelderen. Tevens werd ze columniste van Steps City Magazine.

In september 2008 werd Tess, samen met Zoë Van Gastel en Sandra Deakin, een van de gastvrouwen van de dagelijkse talkshow DagTv op ATV. Ook vormt ze met Kevin Janssens een duo in het tweede seizoen van Celebrity Shock.

Vanaf 1 april 2009 presenteert Tess op JOE fm, elke weekdag het avondprogramma Heartbeats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten