dinsdag 1 juli 2014

Free Souffriau(Mega Mindy) zingt naakt 'Hard Times' van The Scabs(videoclip) @ Vlaamse Vrouwen

Free Souffriau(Mega Mindy) zingt naakt 'Hard Times' van The Scabs(videoclip)Na Ann Christy onder handen te hebben genomen richt Free Souffriau haar coverpijlen nu op The Scabs. 'Mega Mindy' gaat zelfs een stapje verder in de videoclip van haar versie van 'Hard Times': ze gaat dit keer volledig (artistiek) naakt. Zo wordt de cover van deze Belpopklassieker en evergreen van nog meer glans voorzien.

Free Souffriau solliciteert voor job bij de radio

 Free Souffriau heeft een uurtje gepresenteerd op Radio 2, en dat was haar zodanig bevallen dat ze afsloot met een boodschap voor de netmanager. ‘Jan Knudde, ik ga je stalken tot je me een job bij de radio geeft’, zei ze lachend.

Op pinkstermaandag werd het gewoonlijke Plaat Préféré vervangen door Radio Souf­friau. De Mega Mindy-actrice praatte haar eigen favoriete plaatjes aan elkaar en was vooraf ook langsgegaan bij vrienden en familie voor hun lievelingsliedje. Zo vroeg haar mama Nana Mouskouri aan, en haar schoonmama ‘het mooiste liefdesliedje ooit’: Het Kan Niet Zijn van Will Tura.

‘Ik was ontzettend zenuwachtig, ik heb er nachtmerries van gehad’, zei een euforische Free na de uitzending. ‘Maar eens die eerste plaat vertrokken was, restte er enkel nog fun. Ik heb een kast vol cd’s, waar ik in functie van Radio 2 mijn keuze uit gemaakt heb. Iets van Studio 100 of K3 zat er niet tussen, neen. (lacht) Dat is absoluut niet de muziek die ik in mijn vrije tijd beluister.’

Tientallen artiesten maken videoboodschap voor dertig jaar Miguel Wiels

Miguel Wiels  amper 41 jaar oud vierde donderdagavond het feit dat hij dertig jaar in het vak zit. Hij deed dat in café Plansjee in Gent, in bijzijn van tal van vrienden en artiesten, en kreeg er van nog veel meer artiesten videoboodschappen gepresenteerd. De ene na de andere vroeg zich af of Miguel dan als baby begonnen was, of hij zich niet vergiste: dat hij gewoon dertig geworden was. De reeks videoboodschappen had Miguel aan zijn vrouw Free Souffriau te danken: ,Ik dacht dat dit het mooiste geschenk was dat we jou konden geven.'

Over de muzikale carrière van Miguel Wiels praat Miguel later, maar gisteren was er dus het feestje. Met vrienden en familie en nogal wat bekend volk: Kristel Verbeke, Karen Damen en Josje Huisman van K3,  Sandy  Blanckaert, Peter Gillis met wie hij samen met Niels William K3 begon, Marc Coucke van Omega Pharma, Kurt Burgelman van Biezebaaze en nog andere.

 Maar nog veel meer bekend volk passeerde in de Plansjee langs een videoboodschap. In één week tijd verzamelde echtgenote Free een indrukwekkende verzameling, waaruit ook bleek met hoeveel mensen Miguel tijdens zijn carrière al samenwerkte.

Gert Verhulst (Studio 100) deed een poging om een liedje te zingen en vroeg zich af of Miguel er niet beter zou mee stoppen. Verhulst stond met dat standpunt (wellicht bedoelde hij het grappig?) wel alleen: er waren er die hem nog 30 jaar bijwensten, nog 50 jaar, nog 70 jaar bij, terwijl nog iemand er hem op de tonen van Michelle / Miguel op wees dat hij drie keer langer bezig was dan The Beatles.

 Peter Vande Veire en Marc Coucke spanden de kroon met nog 300 jaar bij en laatstgenoemde raadde hem aan te blijven zoals hij was: ,nederig en klein.' De Gentse burgemeester Termont vroeg zich dan weer af of Miguel er wel al dertig was. Paul De Leeuw stuurde een boodschap van aan een Spaans zwembad: ,Jij was met vakantie en lag aan een zwembad toen ik je belde of je met mij wou samenwerken, nu lig ik aan een zwembad. Ik wens je een leuk feestje in Gent en we drinken er snel een.'

Er was overigens een cameraploeg van Manneke Paul aanwezig in de Plansjee.

Will Tura, waar Miguel Wiels fel naar opkijkt, had ook een boodschap: ,Toen ik de eerste keer met u samenwerkte dacht ik: zo'n jong ventje aan de piano, die zal er waarschijnlijk wel voor gaan. Nu weet ik, dat woord waarschijnlijk mag ik weglaten, je bent er voor gegaan.'

 Kristel van K3 keek dan wel even verbaasd op van een filmpje waarin ze zo goed als naakt gemonteerd was, maar kon er heel goed mee lachen.

Lachen geblazen was het ook met de boodschap van Patrick Orlans: ,Miguel, bedankt, ge hebt op al mijn trouwfeesten gespeeld!'

Free Souffriau: ‘Ik vroeg Gerts toestemming voor naaktclip’

Eind maart 2013 liet Free Souffriau een cover van ‘Hard Times’ van The Scabs op de wereld los. Bij het nummer hoorde een videoclip, waarvoor de zangeres en Mega Mindy-ster volledig naakt ging. Nadat ze toestemming had gevraagd aan Gert Verhulst, welteverstaan. Dat zei Souffriau in ‘Café Corsari’.

Free Souffriau is vooral bekend als Studio 100-superheldin Mega Mindy, maar houdt er ook een succesvolle zangcarrière onder haar eigen naam op na. Eind maart liet ze nog een andere kant van zich zien toen ze een cover van Belgische klassieker ‘Hard Times’ uitbracht, mét naaktclip.

In de video bij de intieme versie van het nummer van The Scabs zien we Souffriau die in het duister haar knieën omhelst. De bekende Vlaamse zangeres en actrice zit bloot op een podium, haar borsten en tepels amper bedekt door haar armen. De kijker krijgt niets te zien behalve haar naakte billen, maar feit blijft dat Mega Mindy uit de kleren ging. Een beslissing die ze toch eerst wilde bespreken met Studio 100-baas Gert Verhulst. ‘Ik vond dat ik dat moest doen,’ vertelde de zangeres deze week in talkshow ‘Café Corsari’, ‘[Gert] zei: Het is uw persoonlijke zangcarrière, natuurlijk doe je wat je wil, ook topless.’

Ook Guy Swinnen, zanger bij The Scabs, is overtuigd. Op YouTube reageerde hij: ‘De nieuwe gitaarpartij en emotionele zangpartij passen echt prima bij de tekst en sfeer van het nummer. Ik voel me erg vereerd.’ Zelf zegt Souffriau dat ze het lied koos omdat ze het 'een topnummer' vindt. Het idee voor een clip zonder kleren kwam dan weer van haar man Miguel Wiels, verklapte ze nog in 'Café Corsari'.

Free Souffriau (Gent, 8 februari 1980) is een Vlaamse actrice, zangeres en musicalactrice.

Souffriau werd geboren in Gent, maar groeide op in Herzele. Op haar twaalfde ging ze op internaat aan het Stedelijk Instituut voor Ballet in Antwerpen waar ze in 1998 afstudeerde. Na haar studies trad ze op in verscheidene musicals. Haar eerste hoofdrol kreeg ze in 2002, toen ze titelrol vertolkte in de musical Doornroosje.

In 2004 werd lymfklierkanker ontdekt, waar Souffriau snel van genas. Hierna bood Studio 100 haar de hoofdrol aan in de televisieserie Mega Mindy.

Eind 2007 deed Souffriau mee aan het tweede seizoen van Steracteur Sterartiest. Ze won de finale van Guillaume Devos. Het prijzengeld ter waarde van 25.000 euro werd, samen met de bijdrage van de kijker, aan het goede doel van Free overhandigd. In totaal zamelde Free bijna 35.000 euro in voor de Cliniclowns. Begin 2008 deed ze mee aan Zo is er maar één met het lied Zoals een mooi verhaal van Ann Christy. Ze won de voorronde en de halve finale, maar strandde in de finale op de derde plaats.

Het nummer van Christy was de aanzet om een project op te starten rondom enkele nummers van de overleden zangeres. Souffriau bracht haar versie van Ann Christy-nummers op de cd Een beetje AnNders (2009). Tevens gaf ze enkele concerten waarop ze de nummers bracht; hiervan is ook een dvd verschenen. In maart 2011 bracht ze een tweede album uit met als titel "Gewoon Free". Hierop staan liedjes die o.a geschreven zijn door Will Tura en Bart Peeters.

Souffriau heeft een relatie met componist en muzikant Miguel Wiels, met wie zij een zoon en dochter heeft. Het koppel heeft op vrijdag 15 oktober 2010 bekendgemaakt dat ze stiekem zijn getrouwd, namelijk op 20 september 2010.

Musicals Free Souffriau
Naam     personage/crew     jaar     productie
Peter Pan     Zeemermin/indianenmeisje     1998     NTGent
The Sound of Music     Liesl     1998     Koninklijk Ballet van Vlaanderen
The King And I     ensemble     1999     Koninklijk Ballet van Vlaanderen
De Tovenaar Van Oz     ensemble     1999     Music Hall Group
Pinokkio     ensemble, understudy Juf Anna     2000     Studio 100
Robin Hood     ensemble, understudy Marianne     2001     Studio 100
Sneeuwwitje     ensemble, alternate Sneeuwwitje     2001     Studio 100
Doornroosje     Doornroosje     2002     Studio 100
Zo Mooi, Zo Blond     Sandra     2003     Studio 100
De 3 Biggetjes     Pluisje, het konijn     2003     Studio 100
De Kleine Zeemeermin     Lieze     2004     Studio 100
Soldiers of Love     Eva     2004     Judas Theaterproducties
Pinokkio     Gewete Pinokkio (Nina)     2006     Studio 100
Testcase: Je bent goud waard, Charlie Brown     Sally Brown     2007     Judas Theaterproducties
Daens, de musical     Nette     2008 - 2009     Studio 100
Robin Hood     Marianne     2012     Studio 100

TV Serie Free Souffriau    Personage     Jaar     Zender     Productie
Samson & Gert     Vriendin Marlèneke (gastacteur)     2002     Ketnet     Studio 100
Hallo België     Verpleegster (gastacteur)     2005     VTM     Studio 100
Mega Mindy     Mieke/MegaMindy     2006-...     Ketnet     Studio 100
Aspe     Kristien Pellemans (gastpersonage)     2010     VTM     Skyline

Shows Free Souffriau
Show     Personage     Jaar     Productie
Mega Mindy En De Schitterende Smaragd     Mieke/Mega Mindy     2008/2009     Studio 100
Mega Mindy En De Poppenmeester     Mieke/Mega Mindy     2010/2011     Studio 100
Mega Mindy En De 3D-machine     Mieke/Mega Mindy     2011/2012     Studio 100

Discografie Free Souffriau
Albums
Album(s) met hitnoteringen in
de Vlaamse Ultratop 50/100/200     Datum van
verschijnen     Datum van
binnenkomst      Hoogste
positie      Aantal
weken      Opmerkingen
Zingt Ann Christy - Een beetje anNders     06-04-2009     11-04-2009     1(2wk)     43    
Gewoon Free     14-03-2011     19-03-2011     7     25    
Singles
Single(s) met hitnoteringen in
in de Vlaamse Ultratop 50     Datum van
verschijnen     Datum van
binnenkomst      Hoogste
positie      Aantal
weken      Opmerkingen
Dag vreemde man     16-02-2009     18-04-2009     tip20     -     Nr. 6 in de Radio 2 Top 30
Ik leef voor jou     2009     -             Nr. 10 in de Radio 2 Top 30
Zeg me waarom     14-02-2011     05-03-2011     46     1     Nr. 8 in de Radio 2 Top 30
Doosje     2011     17-12-2011     tip76     -    
'k Heb je lief     2012     21-07-2012     tip10     -    
Hard times     2013     30-03-2013     tip94*        

Prijzen Free Souffriau

    In 2006 deed ze samen met Peter Thyssen en Michaël Zanders mee aan Tien voor taal in de categorie musicalacteurs. Souffriau won de finale.
    Op 25 januari 2008 won ze de finale van het VRT-programma Steracteur Sterartiest, een 13 weken durende zangwedstrijd waarin acteurs het publiek kunnen tonen, dat ze ook over enig zangtalent beschikken.
    Op 30 januari 2008 won ze als Mega Mindy een MIA in de categorie Populair.
    Op 22 februari 2008 won ze de derde voorronde van Zo is er maar één met het nummer Zoals een mooi verhaal van Ann Christy. Op 18 april won ze de eerste halve finale. In de finale op 2 mei 2008 strandde ze op de derde plaats.
    Op 23 maart 2008 won Free Souffriau twee Telenet Kids Awards in de categorie beste muziek als Mega Mindy en in de categorie Griet van het jaar als haarzelf. Daarmee was ze een van de grote winnaars van de Telenet Kids Awards.
    Exact een week later won ze ook nog eens een Vlaamse Televisie Ster in de categorie Rijzende Ster.
    Ze won op 9 augustus 2008 2 Radio 2 Zomerhit-awards in de categorieën Beste Kidspop als Mega Mindy en De Doorbraak.
    In 2009 won ze voor de tweede maal op de Telenet Kids Awards de prijs Griet van het jaar.
    Op 8 januari 2010 won ze één van de MIA's van 2009, namelijk die voor "Beste populaire artiest", voor haar Ann Christy tour.

Danny Verbiest, Free Souffriau én Manneke Paul zingen samen "Ik Heb Je Lief". Dat doen ze voor Mario en zijn aanstaande vrouw die aan chronische leukemie lijdt. Op het einde van het nummer zien we Free bungeejumpen en zelfs op zo'n moment van stress kan ze blijven zingen. Straf.

Fans geven Free Souffriau onwaarschijnlijk cadeau

Enkele fans willen hun groot idool Free Souffriau eens stevig in de bloemetjes zitten. Free droomt ervan om ooit eens te bungeejumpen. Een andere grote droom van de zangeres is om eindelijk haar motorijbewijs te halen. Twee dingen waar Manneke Paul met veel plezier voor zorgt!

Free Souffriau stelt haar nieuwe single "Hard Times" voor, live bij Manneke Paul.

Free Souffriau geeft zich bloot in clip The Scabs-cover

Mega Mindy die uit de kleren gaat en zich aan rock van The Scabs waagt... Het klinkt bijna even onheilspellend als de neusring van Josje Huisman van K3. Maar voor Free Souffriau is de topless cover van het gevoelige 'Hard Times' gewoon een nieuwe stap in haar zangcarrière.

Ze zingt weer, en wel - verrassing! - in het Engels. Free Souffriau pakt als  nieuwe single immers Hard Times van The Scabs aan: ook dames bedriegen al eens hun liefje. Free leeft zich in de bijhorende clip helemaal in het nummer in, gaat emotioneel erg diep en zelfs compleet bloot. Zoals dat andere kortgeknipte kopje Sinéad O'Connor op het einde van de Prince-cover 'Nothing Compares 2 U' de traantjes laat stromen, zo begint een naakte Souffriau aan háár nummer over gebroken liefdesgeluk met natte wangen.

Na haar album 'Een beetje AnNders', dat Free Souffriau in 2009 als ode aan Ann Christy uitbracht, en haar tweede - eveneens Nederlandstalige - plaat 'Gewoon Free' is dit een nieuwe wending in haar muziekcarrière. Een beetje onwennig nog: "Ik vind het allemaal heel erg spannend. Het voelt alsof het mijn eerste schooldag is", zegt ze.

Radiozender JOE fm organiseert een grote speelgoed inzamelactie voor minder bedeelde kinderen. Alexandra Potvin en Raf Van Brussel gaan langs bij Free Souffriau en Wendy Van Wanten.

Free Souffriau en Miguel Wiels verwelkomen dochter Lola

Free Souffriau is bevallen van een dochtertje Lola. Dat maakte radiozender MNM bekend.

Het meisje werd even na de middag geboren. Ze meet 47 centimeter en weeg 3,075 kilogram. Volgens trotse vader Miguel Wiels is Lola "even mooi als de moeder".

De 'Mega Mindy'-actrice en Wiels zijn al jaren een koppel. In 2008 beviel Souffriau van hun eerste kindje, een zoon Wolf.

Buik Free Souffriau te rond voor Mega Mindy-pakje

Het zal nog even wachten worden tot de volgende Mega Mindy-film in de Vlaamse bioscopen uit zal komen. Door de zwangerschap van Free Souffriau, de vertolkster van de heldin, moeten de opnames van de film noodgedwongen een tijd worden uitgesteld.

Normaal gezien moesten de opnames van de tweede Mega Mindy-film deze maand van start gaan, maar het project moet een tijdje in de vriezer worden gestoken.

De zwangere Free Souffriau heeft inmiddels al een te bol buikje en borsten en past daarom niet in het strak aansluitende pakje van de superheldin.

Er zal daarom pas opnieuw met de opnames worden gestart in juni 2010. De kinderfilm zal dan ook pas ten vroegste eind 2010 in de bioscopen te zien zijn.

Goud voor Free Souffriau

Amper drie weken na release heeft de cd 'Free Souffriau zingt Ann Christy Een beetje AnNders' goud behaald. Er werden al meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

Souffriau maakte naam als Mega Mindy en won 'Steracteur/Sterartiest'. Naar eigen zeggen is ze al jaren verliefd op de muziek van Ann Christy.

"Zelfs van voor mijn deelname aan 'Zo is er maar één', wist ik dat ik er meer mee wilde doen. Haar muziek blijft mooi en leeft nog steeds bij heel veel mensen", aldus Free Souffriau.
'Dag vreemde man'

Op de cd zingt Free Souffriau 15 nummers van Ann Christy: 'Dag vreemde man', 'Blij bij jou te zijn', 'Bla bla bla', 'Ik leef voor jou', 'In rook vergaan', 'Ik mis hem zo', 'Ik neem vandaag de trein', 'De roos', 'Dagen te lang', 'Nachten te kort', 'Zoals een mooi verhaal', 'Een woord van liefde', 'Een schommelpaard zonder staart', 'Slaap er eens over', 'Eenzaamheid' en 'Lisa is Lisa'.
Dvd

Vanaf vandaag ligt ook de gelijknamige dvd in de winkel, met daarop het volledige live concert van Free Souffriau.

Free Souffriau helemaal naakt in nieuwe clip

Free Souffriau heeft een intieme cover gemaakt van 'Hard Times', de grootste hit van de Belgische rockband The Scabs. In de bijbehorende clip gaat de zangeres, 'Mega Mindy' in haar vrije tijd, helemaal naakt. Oordeelt u zelf maar wat u ervan vindt. Van het nummer, welteverstaan...

Mega Mindy vliegt naar de middeleeuwen

Mega Mindy heeft al veel watertjes doorzwommen, maar een tijdreis naar de vroege middeleeuwen had ze nog niet gemaakt. Tot nu. In Nederland staan Free Souffriau en Louis Talpe deze week op de set van een gloednieuwe miniserie rond de fluoroze superheldin. ‘Fijn om na een jaar nog eens te kunnen samenwerken.'

In een middeleeuws decor in het Nederlandse stadje Alphen aan den Rijn wordt deze week een aantal scènes ingeblikt voor Reis in de tijd , een gloednieuwe sexy Mega Mindy-minireeks. ‘Het is geen bioscoopfilm, maar ook geen volledige tv-serie', zegt Louis Talpe, die deze keer geen nauwsluitend Mega Toby-pakje moet aantrekken, maar zich als Ridder Tobias in echte riddergewaden mag hullen. ‘Het zijn vijf afleveringen van een klein kwartier, met telkens een cliffhanger. Samen goed voor ruim een uur Mega Mindy-spanning.'

Toby in maliënkolder

En het wordt weer spannend voor het jonge volkje: opa Fonkel heeft niet voldoende grondstof meer voor zijn befaamde transformatiecapsule . En dus moet Mega Mindy via de tijdreiskast duizend jaar terugflitsen naar het dorpje van de voorouders van de familie Fonkel, op zoek naar dat kostbare blieptoniet . De tijd dringt, want in het dorpje anno 2013 neemt een motorbende onder leiding van stoere Helga stilaan de macht over.

‘Het wordt een hilarisch verhaal', zegt Louis Talpe. ‘De opnames verlopen heel aangenaam, ook al zijn het lange dagen. Mijn werk bij de Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden loopt gewoon door, dus ik wist dat het vier erg drukke weken zouden worden. Ach, ik laat het gewoon over mij komen. Ik ben blij met dit extra project. Het is vooral fijn om de hele ploeg terug te zien, want de opnames van onze recentste spe­cial dateren al van mei vorig jaar. Ik heb met Free nog wel een paar keer samen op een podium gestaan, maar echt samengewerkt hadden we sindsdien niet meer.'

‘We hadden de regisseur ooit enkele hints gegeven om eens iets middeleeuws te doen met Mega Mindy', gaat Talpe verder. ‘En nu hebben we onze zin gekregen. Ik vind het vooral qua kleren heel cool, zo'n ridder met botjes en een ma­liënkolder. Stoerder zelfs dan dat Mega Toby-pak.' (lacht)

Sexyer in uniform

Ook Free Souffriau is blij met de tijdreis van haar alter ego Mieke/Mega Mindy. ‘Het is eens iets anders. En bovendien ben ik een grote fan van kostuumfilms, met die heerlijk bombastische gewaden. In de musical Robin Hood heb ik daar ook al eens van mogen proeven. Al moet ik toch zeggen dat ik Toby liever in zijn sexy politie-uniform zie dan in dat ridderpak. Ik blijf een kind van mijn tijd, hé. (lacht) Ook het concept van een miniserie, met vijf opeenvolgende afleveringen die samen één geheel vormen, vind ik leuk. We krijgen zo meer tijd om het verhaal te vertellen, en in een schoolvakantie blijven de kinderen vijf dagen lang in spanning volgen. Of een eventuele nieuwe Mega Mindy-serie voortaan altijd zo zal worden opgebouwd, weet ik niet, maar ik zou er niets op tegen hebben.'

Wie de kerstsfeer nog even wil aanhouden, kon vrijdagavond 28 december naar de kerk van O.L.Vrouw ter Sneeuw in Destelbergen afzakken voor een uniek 'Kerst met Free Souffriau'-concert. De frêle artieste met de kristalheldere stem brengt er onder muzikale begeleiding van haar echtgenoot Miguel Wiels de fijnste kerstklassiekers.

Het optreden werd georganiseerd ten voordele van het Kinderkankerfonds van het UZ in Gent. Tickets kosten 20 euro, en kunnen besteld worden via 0470 67 77 42. Afgelopen zomer kon u Free met een ander repertoire ontmoeten in het Reinaertpark in Destelbergen. Samen met Miguel Wiels trad ze toen op tijdens de AVS-Zomertoer.

Clara Cleymans imiteert Mega Mindy in 'Tegen de sterren op'
'Ik snap nu waarom dit pakje de papa's prikkelt'

 Clara Cleymans (22) parodieert in Tegen de sterren op voor het eerst Mega Mindy en haar alter ego Mieke. 'Die roze outfit is flatterend voor élk lichaam.'

Mocht u zich afvragen waarom Thuis-actrice Clara Cleymans vrijdag een Televisie Ster kreeg als rijzende ster: vanavond krijgt u het antwoord in een nieuwe aflevering van Tegen de sterren op, het programma waarin bekende Vlamingen en tv-programma's geparodieerd worden. Cleymans waagt zich voor het eerst aan superheldin Mega Mindy en haar 'gewone' gedaante, politieagente Mieke.

Cleymans bestudeerde een paar filmpjes van de Ketnet-reeks Mega Mindy op het internet om inspiratie op te doen. Veel meer onderzoek was echt niet nodig. 'Mega Mindy is al een karikatuur op zich, ze is niet realistisch. Dat maakt het iets makkelijker om te imiteren.' Het roze Mega Mindy-kostuum is door Studio 100 uitgeleend. Het gaat niet om het originele pak van Free Souffriau, maar om een pak dat onder meer bij stunts wordt gebruikt. 'Het was heel fijn om dat pakje aan te trekken. Het was iets te groot, maar ik heb gemerkt dat het flatterend is voor elk lichaam. Het heeft ook een bijzonder effect op andere mensen. Ik kwam op de set en iedereen riep wow. Ik denk dat het zo ontworpen is dat het ook de papa's van al die kindjes prikkelt. Een tactiek die ze volgens mij ook bij K3 hanteren. Goed gezien van Studio 100.'

In de nieuwe afleveringen van Tegen de sterren op, dat een Televisie Ster kreeg als beste humorprogramma, valt op dat de imitaties wat scherper zijn. Zo zal Clara Cleymans nog maar eens de tics van Erika Van Tielen in de verf zetten. 'Tegen de sterren op kreeg heel goede reacties. De enige kritiek was dat het nogal braaf was. Daar hebben we iets aan veranderd. Het is niet de bedoeling Erika Van Tielen belachelijk te maken, natuurlijk. Ik heb Erika sinds Tegen de sterren op één keer ontmoet. Ze zegt dat ze hooguit een filmpje had gezien in De laatste show, maar ze vond het oké. Al vraag ik me af of ze het dit keer nog zo leuk vindt.'

Clara Cleymans parodieert de volgende weken ook Sara uit de gelijknamige telenovelle met Veerle Baetens. 'Tijdens één opnamedag moest ik eerst Sara met de blokjes op de tanden en de bril spelen en vervolgens de vamp in De beste hobbykok van Vlaanderen: dan zit je aardig wat uren in de schmink. Ik doe ook Lady Gaga en Doortje uit FC De Kampioenen. Ik ben blij dat mensen het zo leuk vinden, dat doet deugd. Die Televisie Ster natuurlijk ook. Ik moet er nog een plaats voor zoeken. Ik heb een bijzonder klein appartement met héél kleine kastjes en plankjes. Het zal in de slaapkamer moeten, op een schap met een paar andere attributen.' (lacht)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten