vrijdag 1 augustus 2014

Hanne Troonbeeckx, Katja Retsin en Phaedra Hoste in bikini special van Nina @ Vlaamse Vrouwen


Hanne Troonbeeckx, Katja Retsin en Phaedra Hoste in zomerse bikini special van Nina.


Voor de bikini special van het blad Nina, een tijdschrift voor mode, lifestyle, relaties & trends, mochten de bekende Vlaamse vrouwen Hanne Troonbeeckx, Katja Retsin en Phaedra Hoste op reis, niet om te luieren, maar voor een mooie fotoshoot.

De Belgische babes Hanne Troonbeeckx, Katja Retsin en Phaedra Hoste lieten zich in de zon, zwembad en zee in bikini en badpak fotograferen voor de zomer editie van Nina.

Via Twitter en facebook liet Hanne Troonbeeckx weten dat ze erg van de bikini special fotoshoot had genoten: 'Bedankt voor de leuke vakantie Nina. U mag mij nog eens bellen!'

Phaedra Hoste (Brugge, 28 augustus 1971) is een Belgisch model en presentatrice.

Phaedra Hoste maakte als zestienjarige haar debuut in de modellenwereld. Ze deed deze job tot enkele jaren terug. Phaedra sierde de covers van menig tijdschriften. In april 2001 stond ze naakt in het mannenblad Menzo. De Showbizzkalender editie 2007 spendeerde het hele seizoen herfst op de naaktkalender aan Phaedra. In maart 2007 stond Phaedra op de cover van de verjaardagseditie van het mannenblad Ché.

Phaedra's modellenbureau was New Models Agency.

Bij het grote publiek verwierf Phaedra Hoste vooral bekendheid via haar optredens in televisieprogramma's. In 1991 startte ze als assistente in de spelshow De juiste prijs en later bij Studio Gaga op VTM. Daarna ging ze voor de VRT werken. Samen met Sergio presenteerde Phaedra op het toenmalige Tv1 het programma Vliegende start (1999 tot 2001) en werkte ze mee aan De Rode Loper.

Haar eerste grote presentatieopdracht was op VT4 het programma Mediamadammen. In het programma ging Phaedra op zoek naar de showbizznieuwtjes, ging ze naar filmpremières, interviewde ze grote sterren, enzovoort. Phaedra presenteerde het programma met Tanja Dexters en Deborah Ostrega. Later vervoegde ook Ann Van Elsen het team. Mediamadammen liep van 2002 tot 2003. Later kende het programma nog even een vervolg in het infotainmentprogramma Schoon Volk, eveneens op VT4.

In 2003 presenteerde Phaedra op de Nederlandse zenders NET 5 en SBS 6 een tijdje het homeshopping- annex lifestylemagazine Trendies. Phaedra Hoste stopte met de presentatie nadat er problemen waren gerezen met de betaling van haar loon. Op L1 presenteerde ze in 2003 het programma Sterrenkeuken.

Vanaf 31 januari 2007 dompelt Phaedra zich elke woensdag voor het programma Splash! van commerciële zender VTM onder in een typische mannenwereld. Ze is te gast bij glazenwassers, hoogtewerkers, rioolwerkers, vuilnismannen, enzovoort. Phaedra's bijdrage heet Phaedra bij de mannen.

In november 2007 had Phaedra een gastrol als het model Vivianne Verminne in de televisieserie Sara. Ook in het najaar van 2007 ging Phaedra op zoek naar een man in het programma Wie Wordt De Man Van Phaedra.

In het najaar van 2008 nam Phaedra deel aan De Slimste Mens ter Wereld. Ze hield het twee afleveringen vol waarbij ze één maal de titel Slimste Mens ter Wereld behaalde. Ook is ze rond die periode elke week te zien in het programma Geert Hoste en het jaar van de geit.

Verder heeft Phaedra aan verscheidene programma's als Het Swingpaleis, Let's Dance en De Nationale Test deelgenomen.

Op zaterdag 28 juni 2008 opende Phaedra in Antwerpen een luxeboetiek voor honden. Ze noemde de winkel Baziel en Blanche, naar haar twee eigen honden. De winkel werd gesloten op 31 maart 2011, naar eigen zeggen omdat de uitbating niet met haar drukke agenda te verzoenen viel.

Phaedra heeft een eigen liefdadigheidsvereniging, genaamd Phaedra Hoste Foundation. De Phaedra Hoste Foundation is een vzw die als doel heeft hulp te bieden aan Vlamingen die het moeilijk hebben op financieel, materieel of emotioneel vlak. In 2008 stopte ze hiermee, en werd meter van de Live Entertainment Foundation.

Verder is ze het gezicht van Slim Bontje. Hoewel Phaedra Hoste een vegetariër en een dierenliefhebster is, vindt ze dat bont, afkomstig van dieren die niet speciaal voor de bonthandel gekweekt werden, moet kunnen. Criticasters noemen haar door deze houding echter schijnheilig en vinden dat een dierenliefhebster radicaal tegen bont moet zijn.

Na de gemeenteraadsverkiezing van 2000 zetelde Phaedra in de gemeenteraad van Brugge voor de CD&V. Omdat ze geen tijd had om haar mandaat op te nemen, liet ze de politiek echter vlug achter zich.

Phaedra heeft al een aantal relaties met onder andere basketter Pieter Loridon, voetballer Paul Okon, wielrenner Roger De Vlaeminck gehad. Ze heeft ook affaires gehad met Nederlands zanger René Froger . In de aflevering van het informatiemagazine Telefacts van 7 februari 2007 toonde Phaedra zich als een happy single. In de aflevering liet ze ook weten ooit kinderen te willen hebben. In het najaar van 2007 ging Phaedra op zoek naar de man van haar leven in het VTM-programma Wie Wordt De Man Van Phaedra. Ze trad daarmee in de voetsporen van sexy Wendy Van Wanten. Na zestien weken koos Phaedra voor Pascal uit Deurne, maar ook die relatie was een kort leven beschoren.

Phaedra is de nicht van de komiek Geert Hoste.

Phaedra werd 's nachts een aantal keer geflitst op een autosnelweg. Ze is een hevige voorstander van een verhoging van de maximumsnelheid op de Belgische wegen tijdens de nachtelijke uren.

Katja Martha Alberte Maria Retsin (Gent, 22 maart 1972) is een Vlaamse presentatrice en omroepster bij radio en televisie. Verder schrijft zij boeken en columns. Zij woont in Sint-Denijs-Westrem.

Katja Retsin studeerde voor vertaler-tolk Engels-Spaans aan de VLEKHO in Brussel. Daarna volgde zij in Gent nog een opleiding Media en Communicatie, waardoor ze voor radio en televisie ging werken.
Katja Retsin poseerde voor de cover van de bekende en beruchte P-Magazine badpakkenspecial in bikini.

Eerst was zij twee jaar productieassistente bij productiehuis IDTV, waarna ze haar kans waagde als vj bij muziekzender TMF. Na vier jaar stapte ze over naar de VRT, waar ze als omroepster en presentatrice aan de slag ging. In april 2008 zei Katja Retsin de omroepstoel vaarwel om zich meer te gaan concentreren op haar presenteerwerk. In 2009 ging Retsin terug omroepen. Na het overlijden van Yasmine en het vertrek van Sandrine Van Handenhoven was er dringend behoefte aan een nieuwe omroepster. Aangezien er geen nieuwe programma's voor haar klaarlagen, enkel de presentatie van De Rode Loper, kon ze terug omroepen.

Naast presentatrice is Retsin ook actief als schrijfster van kinderboeken. Haar eerste boek heette Snot en het huisje van papier en werd geïllustreerd door haar schoonbroer Koen Schepens.

Katja Retsin opende op 8 september 2007 samen met haar schoonzus Barbara een women-only-kledingwinkel in het Gentse Sint-Denijs-Westrem, Close-up genaamd. Op 26 augustus 2009 openden ze samen hun tweede winkel in Izegem. In augustus 2011 werd een derde zaak geopend in Maldegem. In 2012 komt er een winkel in Puurs.

Katja Retsin is getrouwd met de Vlaamse acteur Jan Schepens, met wie zij twee dochters heeft. In 2011 besloot Retsin niet langer exclusief te werken voor Eén. Haar laatste dag als omroepster was 26 juli 2011. Ze zal nu op verschillende zenders te zien zijn. In het najaar presenteert ze The Bachelor op vtm. Vanaf 24 oktober 2011 is ze voor vtm één van de gezichten van een nieuw showbizzprogramma, Voor de Show.

Katja Retsin op Televisie

    Het Swingpaleis
    De Nationale Test
    Vliegende Start
    1 jaar gratis
    Vlaanderen Vakantieland
    Steracteur Sterartiest
    F.C. De Kampioenen
    De Rode Loper
    De Bachelor
    Voor de Show

Katja Retsin op Radio

    Ultratop 50 (Radio Donna)
    Donnadeluxe (Radio Donna)

Bibliografie

    La Katja, verzameling columns
    Snot en het huisje van papier


De Eén-omroepsters hebben afscheid genomen van hun collega Katja Retsin in het liedjesprogramma "Zo is er maar één".
Andrea Croonenberghs, Geena Lisa, Sabine Hagedoren, Eva Daeleman, Saartje Vandendriessche, Evy Gruyaert en Yasmine zongen een aangepaste versie van "Layla" van De Kreuners.

Katja Retsin vertelde aan Yasmine dat ze het omroepen wel zal missen en dat ze haar collega's met kritische blik zal volgen.

Katja Retsin zegt de omroepstoel vaarwel, maar zal wel nog te zien zijn op Eén als presentatrice van "De rode loper". Ze gaat ook een boek schrijven over mode en styling.

Als omroepster wordt ze vervangen door Sandrine Van Handenhoven.

Hanne Troonbeeckx: ‘Ik ben nog niet over Koen’

Wie het huwelijk van Elke Vanelderen en Regi Penxten live volgde, heeft het zéker gemerkt. De Limburgse schone Hanne Troonbeeckx (33), een van de beste vriendinnen van het koppel, straalde in haar kanariegele jurk.

Maar diep vanbinnen knaagt de liefdesbreuk met Zornik-frontman Koen Buyse (35) nog steeds aan haar. Dat heeft de presentatrice zelf gezegd in Tv-Familie.

‘Ik ben er nog voortdurend mee bezig, maar ik ga me niet als een trieste plant gedragen’, aldus Hanne Troonbeeckx. Integendeel, ze wil er alles aan doen om weer gelukkig te worden. ‘Ik leef van dag tot dag, spreek met vriendinnen af en ga niets uit de weg.

Wat moet komen, komt. Ik moet sowieso door deze moeilijke periode.’ Ook het feit dat ze nog kinderloos is baart haar geen zorgen. Ze leeft nu volgens de spreuk: ‘Dingen veranderen voortdurend. Waardeer het verleden, verlang naar de toekomst en leef in het nu.’

De sexy Vlaamse blondine en P-Magzine badpakken special bikini model Hanne Troonbeeckx ontkrachtte onlangs in Sjiek dat ze iets zou hebben met ‘Groenland’-presentator Bartel Van Riet.

Na de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren gonsde het van de geruchten dat de twee wel heel familiair met elkaar omgingen. ‘Ik heb toen tien minuten met Bartel gepraat, meer is er niet aan de hand’, beweert Hanne in het blad.

Hanne Troonbeeckx en Koen Buyse waren vier jaar een koppel. In maart van dit jaar besloten ze elk hun eigen weg te gaan. Wat er zal gebeuren met hun gloednieuwe huis in Beringen, waar het koppel nooit een nacht heeft doorgebracht, is onbekend.

Initiatiefnemers Peter Goossens en Gert Verhulst van kookzender Njam! klonken samen met presentatrice Hanne Troonbeeckx op het succes van het kookkanaal.

Zij deden dat zeer bewust met water, terwijl de andere aanwezige chef-koks een mojito met aardbeien achterover sloegen. Sinds Goossens’ in januari van dit jaar dronken een ongeval veroorzaakte, raakt de driesterrenchef geen druppel alcohol meer aan.

Het was de eerste keer dat Goossens terug in het openbaar verscheen sinds het ongeval. Eerder deze maand kreeg de chef een maand rijverbod en een boete.

Njam! verdubbelde het aantal kijkers en krijgt dagelijks 380.000 kijkers voor het virtuele fornuis, of 2,3 miljoen per maand.

Koen (Zornik) blijft Hanne Troonbeeckx achtervolgen

Terwijl Vlaanderen in de ban is van allerhande showbizz-huwelijken, is het niet al peis en vree in BV-land wanneer het over relaties gaat. De op de klippen gelopen relatie tussen Hanne Troonbeeckx en Zornik-frontman Koen Buyse laat zijn littekens na.

Hanne Troonbeeckx, hier in bikini en badpak op foto's tijdens de photoshoot voor Nina badpakken en bikini special 2012, en die er op het huwelijk van haar vrienden Regi en Elke stralend uitzag in haar nauw aansluitende jurk, is nog altijd niet over de breuk heen.

"Ik ben er nog voortdurend mee bezig, maar ik ga me niet als een trieste plant gedragen", aldus de sexy blonde verschijning die nog steeds top is wanneer we het over Vlaamse babes hebben. Ze blijft dus niet bij de pakken zitten: "Ik leef van dag tot dag. Wat komen moet, dat komt, ik moet sowieso door deze moeilijke periode".

Dat ze op haar 33 nog kinderloos is, deert haar niet: Hanne Troonbeeckx gelooft er in dat er snel verandering kan komen in haar huidige situatie, Hanne is hot.

Nochtans werd ze onlangs gelinkt aan een andere Bekende Vlaming: Bartel Van Riet, de man met de groene vingers van het gelijknamige programma, leek de kanshebber te zijn om lekkere Hanne mee in zijn nestje te lokken, maar volgens Hanne zijn de geruchten helemaal niet waar.

De twee konden het bijzonder goed vinden met elkaar op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren, werd verteld, maar Hanne countert de roddel: "Tien minuten heb ik met Bartel gepraat, meer is er niet aan de hand".

Ondertussen is het al sinds maart 2012 uit elkaar met Buyse. De twee bouwden samen een huis in Beringen, maar verbleven er nooit. Wie er zijn intrek zal nemen, hebben ze nog niet bekendgemaakt.


Onverwachte oorzaak van verbrande borsten: bikini

Dat een sexy fotoshoot in bikini zoals bekende Vlaamse media vrouwen Hanne Troonbeeckx, Katja Retsin en Phaedra Hoste deden voor Nina niet risicoloos is, werd onlangs bekend. 

Niet elke bikini is namelijk veilig om in te zonnebaden, zo ondervond een Zweedse vrouw. Haar bikini zorgde er naar eigen zeggen voor dat ze zwaar verbrand werd onderaan de borsten.
Klaar voor een zonnige vakantie, ging de vrouw uit Malmö, nog op zoek naar een nieuwe bikini. Bij de kledingwinkel Kappahl vond ze wat ze zocht, maar het geluk duurde niet lang. Na een dagje topless zonnen stelde ze vast dat de onderkant van de borsten zwaar verbrand was.

Voor haar is er maar een schuldige: de metalen beugels in de bikini, die zorgen voor steun en vorm.Bij Kappahl zijn ze geschrokken van de beschuldiging: "Dit is een serieuze zaak voor ons". De bikini is uit de winkel genomen en wordt nu getest. Het bedrijf wacht op de resultaten om verdere actie te ondernemen.

"Het is een standaardproduct, en zoiets is nog nooit voorgekomen." In afwachting kreeg de vrouw waarvan haar borsten verbrand waren alvast haar geld terug.

Voldoende ingesmeerd?
Al kan nooit met zekerheid worden vastgesteld dat de Zweedse zich onvoldoende heeft ingesmeerd. Zoals elke zonneklopster weet zijn de randen van de bikini uiterst gevoelig voor verbranding. Wie met een goed gevulde boezem de hele dag op de rug ligt te zonnebaden, stelt hele gevoelige stukken huid bloot aan de zon, wat het risico op verbranding vergroot.

De zonnecrème breng je dan ook best aan op het hele lichaam voor je de bikini aantrekt. Zeker bij grotere cupmaten dienen de grote borsten helemaal ingesmeerd worden met zonneolie. Als je bijsmeert, smeer je idealiter ook net onder de randjes, en vergeet de gevoelige zones zoals de tepels niet te oliën.

Hanne Troonbeeckx (Beringen, 23 december 1978) is een Vlaamse omroepster en presentatrice.

Troonbeeckx werd aan de Provinciale Hogeschool Limburg opgeleid tot boekhouder. Totdat ze door vtm als omroepster werd gecontracteerd, was ze bediende in het bouwbedrijf van haar vader. In 2004 stapte ze over naar VT4, waar ze samen met Hans Otten het programma The Block ging presenteren. Een jaar later nam ze van Marlène de Wouters de presentatie van Huis op Stelten over. Ook was ze, in 2005 en 2006, één van de panelleden van Het Swingpaleis.

In 2006 nam Hanne Troonbeeckx samen met Dieter, één van de deelnemers van het derde seizoen van The Block, het dance-singletje Together op, dat werd geproduceerd door Regi Penxten van Milk Inc. In 2007 nam ze opnieuw met hem een nummer op (Scared Of Me), dat verscheen op Penxtens debuutalbum Registrated. In datzelfde jaar presenteerde Troonbeeckx het VT4-programma De Brekers, Huis op Stelten en The Block.

In april 2008 speelde Hanne Troonbeeckx, onder andere met Gert Verhulst en Annemarie Picard, mee in het toneelstuk Foei, minister! In het najaar van 2008 presenteert ze het vijfde seizoen van The Block.

Hanne Troonbeeckx deed enkele sexy foto shoots in bikini en badpak voor bladen als P-Magazine en Maxim.

Hanne Troonbeeckx had in het verleden relaties met Joachim Dejonckheere (ex-Mister België en voormalig JIMtv-presentator) en met de voetballer Marc Hendrikx. Van begin 2008 tot 2012 had ze een relatie met Koen Buyse, de zanger van Zornik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten