vrijdag 5 augustus 2011

Goedele Liekens in 'Mag ik u Kussen?' @ Vlaamse Vrouwen


Maandagavond zendt Canvas de elfde aflevering uit van 'Mag ik u kussen?', een verleidingsshow waarin drie mannen strijden om het hart van één vrouw. Wie haar het meest charmeert, mag haar op het einde kussen. De presentator is Bart Peeters. Urbanus, Tom Waes en Peter Van den Begin zijn de jagers, hun prooi is Goedele Liekens.

Dit zijn de hoofdrolspelers van de elfde aflevering:


Drie mannen
De mannen zijn deze keer tv-presentator Tom Waes, acteur en tv-presentator Peter Van den Begin en veteraan van vele fronten Urbanus.

Tom Waes vond bij een vorige doortocht met sprekend gemak de weg naar de lippen van Evy Gruyaert en Peter Van den Begin draaide in no time Natalia rond zijn vinger, maar maandag krijgen ze zware concurrentie van Urbanus, op zijn 59ste nog altijd een vrouwenmagneet. En Urbanus begint ook met een kleine voorsprong, want de gelegenheidsdame is een oude vriendin…

Eén sexy bekende Vlaamse Vrouw
Goedele Liekens is al decennia lang de opper vrouw van Vlaanderen en sinds vorig jaar ook uiterst succesvol in maandbladvorm. Goedele is in vele opzichten de gedroomde vrouw: ze kan zich naar eigen zeggen volledig verliezen in verliefdheid en houdt ervan om toegewijd voor een man te zorgen.

Maar als het op kussen aankomt, is ze onneembare vesting. Goedele Liekens vindt kussen de meest exclusieve relationele aangelegenheid. "Ik heb liever dat mijn partner een snelle wip heeft met een prostituee, dan dat hij een andere vrouw op de mond kust."

Een vreemde man op de mond kussen, dat doet ook Goedele Liekens dus niet zomaar.

En toch mogen onze drie heren het proberen…
Goedele laat zich voor één keer extrarelationeel op de mond kussen.

Goedele Liekens trapt de finaleweek van The one man show af, waarin de twaalf sterkste kandidaten van het seizoen aantreden. De kandidaat die donderdag de finale wint, verdient in één klap 10.000 euro.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten