maandag 5 december 2011

DJ Kelly Pfaff Gent Beach Festival @ Vlaamse VrouwenKelly Pfaff speelt een dj-set op Gent Beach Festival, de Gentse feesten zijn dus volop in gang.

DJ Kelly Pfaff
De enige echte Vlaamse Vrouw Kelly Pfaff heeft de muzikale touwtjes in handen. Als je deze unieke dj set niet wil missen zien we elkaar op Gent Beach Festival, niet?

Van kindsbeen af komt Kelly Pfaff (1977) in the picture. Eerst nog in de schaduw van haar vader Jean-Marie, tijdens haar tienerjaren als professioneel sexy bikini en badpak fotomodel. La Pfaff is een diva die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Na een visagiste- en dansopleiding, volgt Kelly geruime tijd zangles en logopedie.

Ze doet audities en wordt geselecteerd voor de musicalequipe van Studio 100. In weinig tijd maakt de durfal haar grote debuut als danseres en backing vocaliste in de Winterrevue van Luc Caals en Dirk Van Vooren. Het grote publiek leert Kelly Pfaff pas echt kennen door de waanzinnig populaire VTM-realitysoap De Pfaffs.

Te zien in "De Pfaffs", schitteren op het ijs, te zien in diverse tv-programma's en sedert zondag 15 juli niet weg te denken op de VTM-podia. Kelly Pfaff is hot!!! Sedert de warmste zondag van het jaar presenteert Belgische Babe Kelly Pfaff immers ook "VTM swingt" en dat... dat doet ze met brio.

De laatste maanden heeft ze bovendien haar status als "commercieel deejay" écht waar gemaakt! Een intensieve deejay-opleiding, bij haar "platen-draaien-vader" Giovanni Cappiello eind vorig jaar, resulteert nu in ware dansfeestjes waar Kelly Pfaff achter de draaitafels plaatsneemt! Van commercieel hitwerk van het moment tot de grootste dans- en discoklassiekers van vroeger... "La Pfaff" krijgt beslist ook U op de dansvloer. DJ Kelly heeft dan ook gekozen voor de iDJ2.Geen opmerkingen:

Een reactie posten