zondag 18 november 2012

Phaedra Hoste 'Slimste Mens ter Wereld' @ Vlaamse Vrouwen


Phaedra Hoste straffer dan journalisten in 'De Slimste Mens'

Fotomodel Phaedra Hoste heeft zich meteen van haar beste kant laten zien in 'De Slimste Mens ter Wereld.

Maandagavond klopte ze in haar debuutaflevering de twee journalisten, Freek Braeckman en Christophe Deborsu.

Pas met de laatste vraag werd besliste wie zich voor één dag 'De Slimste' mocht noemen.Vlaamse Vrouw Phaedra Hoste pakte de titel en verwees de twee journalisten naar het eindspel.

Uiteindelijk bleek VRT-journalist Freek Braeckman de strafste zodat er einde kwam aan het 'Slimste'-avontuur van RTBF-journalist Christophe Deborsu.

Fotomodel en 'Mediamadam' Phaedra Hoste nam de plaats in van Bart Cannaerts.

Phaedra Hoste toont zich meteen Slimste Mens

Fotomodel Phaedra Hoste pakte bij haar debuut in de Eén-quiz De Slimste Mens ter Wereld meteen de dagwinst.

De week werd ingezet met een spannende aflevering waarbij Freek Braeckman, Christophe Deborsu en Phaedra Hoste elkaar geen duimbreed toegaven. Pas bij de laatste vraag voor de drie kandidaten - over de beruchte persconferentie waar Tom Boonen zijn cocaïnegebruik toegaf - werd beslist wie er met de bloemen mocht gaan lopen. Hoste haalde het.

De eliminatieronde werd een tactisch steekspel. RTBF-journalist Deborsu moest het uiteindelijk afleggen tegen zijn VRT-collega, die genoeg wist over voetballer Wayne Rooney om zijn deelname nog een dag te verlengen.

Braeckman en Hoste nemen het dinsdag op tegen Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Steven Vanackere.

Phaedra Hoste pakte bij haar debuut in de Eén-quiz De Slimste Mens ter Wereld meteen de dagwinst.De week werd ingezet met een spannende aflevering waarbij Freek Braeckman, Christophe Deborsu en Phaedra Hoste elkaar geen duimbreed toegaven.

Pas bij de laatste vraag voor de drie kandidaten - over de beruchte persconferentie waar Tom Boonen zijn cocaïnegebruik toegaf - werd beslist wie er met de bloemen mocht gaan lopen. Hoste haalde het.

De eliminatieronde werd een tactisch steekspel. RTBF-journalist Deborsu moest het uiteindelijk afleggen tegen zijn VRT-collega, die genoeg wist over voetballer Wayne Rooney om zijn deelname nog een dag te verlengen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten