donderdag 1 november 2012

Tania Kloek en Karen Damen(K3) voor Beste Vrienden in Cyprus @ Vlaamse Vrouwen


Beste vrienden op Cyprus met Vlaamse Vrouwen Tania Kloek en Karen Damen(K3), Paul D’Hoore en André Vermeule.

Wonderland Cyprus heeft een woelige geschiedenis. Door zijn ligging was het zeer begeerd door de grote rijken. Bovendien heeft het ook een pak natuurlijke rijkdommen, waaronder koper. Het woord ‘koper’ zou zelfs afgeleid zijn van de naam van het eiland. Daarnaast heeft Cyprus ook 3 zaken op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan: het volledige stadje , de prachtig beschilderde kerken in het Troodosgebergte en de archeologische stad Choirokoitia.

Voor de geologen onder ons: Het Troodosgebergte bestaat uit een bijzonder fenomeen; een complete ofiolietopeenvolging. Het zeldzame proces van obductie zorgde ervoor dat zware oceanische korst over lichtere continentale korst wordt geschoven. De Troodosofioliet bevat metamorfe gesteenten van mantel oorsprong.

In deze proeven moeten de vriendinnen Tania Kloek en Karen Damen bewijzen dat ze elkaar kennen en vertrouwen, met hun grote en hun kleine kantjes. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld.

De hongerige en dorstige duo’s worden door Bruno meteen hartelijk verwelkomd op traditionele wijze: met de lokale lekkernij Brandy Sour. In de stad Larnaca ontvangt hij hen in de schaduw van de kerk van Aigos Lazarus.

De traditie wil ook dat er naast een drankje, ook hapjes aan de gasten geserveerd worden: mezze, de Cypriotische variant op de Spaanse tapas: kleine bordjes met hapjes, waar iedereen naar believen van mag smullen. Maar dat is natuurlijk buiten Bruno gerekend. Zijn gasten mogen zelf voor hapjes zorgen, ze zijn hier namelijk niet op vakantie. Op een echte mezze-tafel in Cyprus staan makkelijk zo’n 12 tot 20 gerechten.

De duo’s staan meteen op scherp en zijn vastbesloten te winnen. Ze krijgen elk een lijst van 10 mezze te horen en moeten er daar zoveel mogelijk van onthouden. Dan gaat het richting de vele winkeltjes, bars en restaurants om die gerechten te verzamelen. De vrouwelijk charmes van de sexy Belgische Babes Tania Kloek en Karen Damen(rosse van K3) lijken het te winnen van de mannelijke en al snel staan ze 3/2 voor.

Maar de overwinningsdrang van de heren komt boven en zij vinden nog 2 schotels. Ze staan aan de leiding met het kleinste verschil met nog slecht 2 minuten te gaan. Paul wil de overwinning verzekeren en gaat nog één keer op zoek. De meisjes komen op het nippertje nog met 2 juiste mezze… en winnen de proef. Tania Kloek en Karen Damen zijn al meteen goed begonnen en winnen 3 minuten voorsprong in de queeste.

De dames keren voor deze proef terug naar Larnaca, de havenstad die hen in de duoproef al eens geluk bracht. Geen tijd voor een drankje en mezze echter, want de sexy Belgische meisjes Tania Kloek en Karen Damen moeten ál hun talent in de strijd gooien om geld in te zamelen. Met dat geld kunnen ze tijd kopen om te duiken. Want op de bodem van de baai van Larnaca ligt een voorwerp. Maar wat blijkt? Tania kan niet zwemmen...

En hoe kunnen zij beter geld inzamelen dan door te zingen? Om het hen wat makkelijker te maken geeft Bruno de dames een geluidsinstallatie én een paar karaoke-liedjes. Van K3! Geen probleem voor deze doorgewinterde entertainers. Met het enthousiasme dat we van haar gewoon zijn gooit Karen Damen zich op het Cypriotische publiek. En Tania doet zeker niet onder! Ze kent zelfs de dansjes...

En dan het duiken. Voor de sport trekt Tania geen bikini of badpak maar toch de volledige duikuitrusting aan, maar veel verder dan kniehoogte durft ze niet in het water te gaan. Karen Damen doet al het zware werk. Tegen het prachtige decor van felgekleurde vissen en heen-en-weer wiegende planten zoekt, en vindt, zij de Gouden Appel.

In het al sinds eeuwen verscheurde Cyprus staat de queeste helemaal in het teken van de godin van de liefde, seks, de vruchtbaarheid en de schoonheid: de naakte Aphrodite

Zij werd hier geboren en het eiland bulkt van de plaatsen, tempels en symbolen die naar haar verwijzen. Maar eerst moeten de duo’s een offer brengen aan de blote Aphrodite: een afrodisiacum.

De Beste Vriendinnen Tania Kloek en Karen Damen mogen als eerste vertrekken. Bij de dichtstbijzijnde winkeltjes gaan ze op zoek naar de lustopwekkende seks middelen. Als dat dan lukt, krijgen ze applaus van een volledig terras! Het lustopwekkend middel lijkt te werken… Op dat ogenblik mogen ook de heren vertrekken. Tania Kloek en Karen Damen hebben hun offer naar de naakte Aphrodite gebracht en het anagram opgelost. Zij nemen een buggy en vertrekken de volgende bestemming: Kouklia

Ook André en Paul vinden hun lustopwekkend middel en bij Paul werkt het écht! “We will meet after the program” roept hij de oogverblindende sexy en blote Aphrodite nog snel toe. Maar eerst gaan ze op zoek naar Haar Tempel. Paul wil er duidelijk snel vanaf zijn en geeft plankgas. Ondanks dat André hem keer op keer probeert te overtuigen om trager te rijden denkt Paul maar aan één ding: de borsten van Aphrodite en haar weer ontmoeten, after the program.

De dames Tania Kloek en Karen Damen hebben de tempel ondertussen al gevonden en de Gouden Appel komt van pas. Weer moeten ze een anagram oplossen en dit leidt hen naar Petra Tou Romiou, de geboorteplaats van Aphrodite. Op dat moment komen ook Paul en André daar toe… De rots van Aphrodite bevindt zich aan het strand maar Karen en Tania zijn al gezwind op weg naar de bergen. Paul en André kiezen wel de goede richting en nemen de leiding.

De heren gaan op de rem staan zodra ze de zee zien en merken pas na een kwartier dat het nog heel ver is naar de Rots. De meisjes zijn ook al lang op de goede weg en naderen de Rots. Zij komen ook als eerste aan en krijgen de laatste opdracht van Bruno: Wat is het verhaal van deze plek? Ze gaan meteen op zoek naar het antwoord… Maar het is te laat. Paul en André komen ook bij Bruno en rare-weetjes-encylopedie André kent het verhaal.

De griekse mythologie vertelt dat Aphrodite geboren werd uit de testikels van Uranus. Uranus werd tijdens een ruzie gecastreerd door zijn zoon Kronos. Kronos gooide de hele zooi in de zee. Toen het zaad zich met de zee vermengde ontstond er wit schuim. Hieruit rees Aphrodite op, een prachtige, sexy naakte vrouw op een venusschelp.

Zo worden Paul en André de Beste Vrienden en krijgen zij alvast hun ticket naar de finale. Helaas voor onze vriendinnen Tania Kloek en Karen Damen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten