zondag 11 april 2010

Katja Retsin zwanger 'Steracteur Sterartiest' @ Vlaamse Vrouwen


Katja Retsin ruilde in 2002 TMF voor één en werd er prompt omroepster. Ze werkte mee aan Het swingpaleis en Vlaanderen Vakantieland en nam aan de zijde van Herman Van Molle 6 jaar lang de presentatie van Eén jaar gratis voor haar rekening. Steracteur sterartiest was Katja’s eerste grote showprogramma.

Dat smaakte naar meer, want in tussentijd groeide la Katja uit tot een van de leading ladies van De rode loper. Vorig jaar startte ze met haar schoonzus een modezaak en schreef ze het boek Start to Style, een stijlgids waarmee naar verluidt iederéén zich mooi kan kleden.

Voortaan zijn er elke week vijf steracteurs in de running in Steracteur sterartiest. Dat maakt het extra spannend voor de acteurs, want zij weten vooraf niet welke muzikale opponenten ze in de loop van het programma nog zullen tegenkomen.

Pas een week op voorhand maken Katja Retsin en Thomas in de uitzending bekend wie de nieuwkomer is. De acteurs moeten elke aflevering het beste van zichzelf geven in twee nummers: eentje dat opgelegd is door de vakjury en eentje dat ze helemaal zelf mogen invullen.

Ook dit jaar zit het venijn in de staart, want aan het einde van elke aflevering belanden twee van de vijf steracteurs op de gevreesde afvallersbank.

Nieuw is de manier waarop ze daar terechtkomen: een van de twee bankzitters wordt rechtstreeks door de vakjury gekozen, terwijl de andere er door toedoen van de kijkers belandt. Alleen is niet bekend wie door de vakjury op de wip zit en wie door de kijkers…

Uiteindelijk krijgen de kijkers het laatste woord. Zij beslissen wie bij het begin van de volgende aflevering onverbiddelijk naar huis moet. Maar niet getreurd, in de plaats van de afvaller betreedt een nieuwe steracteur de arena.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten