vrijdag 15 oktober 2010

Birgit van Mol VRT omroepster @ Vlaamse Vrouwen


Birgit Van Mol (Turnhout, 12 maart 1968) is een Vlaamse nieuwslezeres.

Ze studeerde logopedie en ging daarna werken als omroepster bij de VRT. Birgit Van Mol presenteerde er ook programma's zoals Personal Upgrade, Look en Herexamen.

Tussendoor werkte ze ook voor Radio 2 en Radio Donna. Birgit Van Mol werd de bekende stem van de Geloof, hoop en liefdeshow.

Momenteel werkt Vlaamse Vrouw Birgit Van Mol als nieuwslezeres bij het Het Nieuws van VTM.

Birgit Van Mol is al jaren samen met René Brouwers. Samen hebben ze een zoontje Otis Benjamin (2 juni 2005). Het gezin woont sinds 2004 in de Vlaamse gemeente Wambeek, een deelgemeente van Ternat.

Niets is wat het lijkt. En voor Facebook geldt dat al helemaal. Dat mocht ook Kate Winslet ondervinden. Zij is het voorlopig laatste bekende slachtoffer van fakebooking. Op de sociale netwerksite Facebook had iemand zich voor de Titanic-heldin uitgegeven en vervolgens Angelina Jolie uitgemaakt voor een 'gekke koe met dikke lippen'.

Niet alleen wereldsterren, ook bekende Vlamingen zijn meer dan hun lief is het slachtoffer van pesters of grappenmakers. Zo merkte VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol onlangs dat iemand schaamteloos vriendjes ronselde onder haar naam. Ze werd zelfs gesignaleerd als kandidaat voor een bloot fotoshoot voor een naaktkalender.

En wie naar Véronique De Kock zoekt, komt op Facebook meer dan één profiel tegen. 'Daar zitten inderdaad een paar valse tussen', vertelt de presentatrice. 'Maar last heb ik er niet van.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten