dinsdag 2 november 2010

Katja Retsin lavendelroute Provence Vlaanderen Vakantieland @ Vlaamse Vrouwen


Katja Retsin wandelt in Vlaanderen Vakantieland langs de mooiste lavendelvelden van de Provence. Ben je gek op groen en wil je bij de eerste zonnestralen meteen de tuin in? Dan is een tuinreis, dé nieuwe trend onder de themareizen, misschien wel iets voor jou.

Katja Retsin
gaat op tuinreis naar de Provence om er samen met de Limburgse kruidenvrouw Danielle Houbrechts en een groep Vlaamse tuinliefhebbers langs de mooiste lavendelvelden te trekken.

Vlakbij de Mont Ventoux geniet ze van de typisch Provencaalse sfeer in Sault. Op de kruidtuinterrassen van La Garde Adhémar krijgt ze merkwaardige kruidentips te horen. Wie witte tanden wil, kan bijvoorbeeld maar beter genoeg salie in huis hebben. Vlaamse Vrouw Katja Retsin toont de kijkers de mooiste geuren en kleuren van de Provence.

Bolle buiken van zwangere vrouwen op de foto
Uw bolle buik stijlvol op de foto voor het nageslacht? Kraft en Philadelphia organiseren op 14 maart een fotoshoot voor toekomstige mama's. De fotograaf van dienst is niemand minder dan Lieve Blancquaert. De fotoshoot steunt bovendien het goede doel 'Moeders voor Moeders'.

De toekomstige mama's nemen plaats voor de lens van Lieve samen met bekende mama's in spe. Katja Retsin, Tiany Kiriloff, Cara Van der Auwera, Saartje Vandendriessche en Eveline Hoste komen poseren voor het goede doel.

Daarna maakt een andere fotograaf een individueel portret van iedere mama. Professionals zorgen ervoor dat alle toekomstige moeders er stralend uitzien. De mama's gaan naar huis met het mooie aandenken en een aantal cadeautjes die de komende maanden goed van pas zullen komen.

Voor elke inschrijving schenkt Kraft €25 aan 'Moeders voor Moeders', een organisatie die steun biedt aan moeders in moeilijkheden. Wie nog een extra steentje wil bijdragen, kan ook kinder- en zwangerschapskledij meebrengen voor het goede doel.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten