dinsdag 5 april 2011

Kelly Pfaff over faillissement modezaak Farfalle @ Vlaamse VrouwenKelly Pfaff reageert voor het eerst op de vele geruchten en aantijgingen die in de media verschenen na het faillissement van haar modezaak Farfalle. De zaak ging in november kopje onder, na amper negen maanden bestaan.

Kelly Pfaff heeft gereageerd op alle verhalen die de jongste maanden de ronde deden over haar en het faillissement van haar kledingzaak Farfalle...

Belgische Babe Pfaff zag vorig jaar de zaak die ze met vriendin Iske Oliviers in Nijlen uit de grond had gestampt over kop gaan.

Het faillissement maakte de vriendschap met Oliviers kapot en de gespecialiseerde media waren er als de kippen bij om de daaropvolgende ruzie uit te vergroten. Kelly Pfaff betreurt het faillissement en had toen ze met Farfalle begon echt gehoopt dat ze een zaak kon opstarten waar ze de volgende dertig jaar zou werken.

Nu iedereen de hele tijd kan binnenkijken bij de Pfaffs door de gelijknamige tv-format is er natuurlijk vaak stof tot roddels en speculatie. Zo werd er de jongste tijd her en der gesuggereerd dat Jean-Marie en Carmen op scheiden zouden staan en dat hun bekende villa in Brasschaat te koop staat uit financiële noodzaak.

Twee roddels die sexy Kelly Pfaff ook meteen even ontkracht: “Mijn ouders gaan niet scheiden en het huis moet niet verkocht worden omwille van financiële problemen.” Ook zou er voorlopig geen sprake zijn van een aanbod voor een naakt fotoshoot voor Playboy.

En tot slot nog eentje voor de fans: “Nee, ik heb ook geen seksuele affaire met (schoonbroer) Nicolas.”Geen opmerkingen:

Een reactie posten