woensdag 23 maart 2011

Nele Somers 'Zwanger' @ Vlaamse VrouwenNele Somers zwanger: 'Apotheek was dicht'

Ex-Miss Belgian Beauty verwacht eerste kindje, Nele Somers (25) en haar vriend, Philippe Snelders, verwachten eind november hun eerste kindje. Maar helemaal gepland is de baby niet.
De vorige Miss Belgian Beauty had eigenlijk andere plannen. Eerst wou ze rustig haar stage aan de Antwerpse balie afwerken, dan wou ze trouwen met haar lief Philippe, en pas daarna was de tijd rijp voor kindjes. Maar de natuur heeft er anders over beslist. Nele Somers is twee maanden zwanger. In november wordt het tweede kleinkind geboren van Eddy Snelders, ex-voetballer en ex-assistent-bondscoach. Voetballer Kristof Snelders, de broer van Philippe en schoonbroer van Nele, werd vorig jaar al papa van Elouise.

Het kindje van rondborstige Nele Somers en Philippe is méér dan gewenst, maar het is wel het gevolg van een ongelukje. Dat verklapte de ex-miss gisteren op radiozender Q-Music. De stagair-advocate vergat domweg haar pil. En toen ze er wél aan dacht, was de apotheker al gesloten.

'Het was een vrijdagavond', zei Nele Somers. 'Kwart voor zeven stond ik voor de deur en de apotheek was al gesloten. Ik weet wel dat er in het weekend apothekers met wachtdienst zijn. Maar door het drukke werk ben ik daar niet geraakt. En op maandag was het dus al te laat.'
Nele heeft redelijk wat last van kwaaltjes. 'In de ochtend ben ik nogal misselijk. Ik heb al een paar keer boven de pot gehangen (lacht). ' Ondanks het feit dat de baby niet gepland was, is hij toch erg welkom. 'Philippe en ik zijn vooral benieuwd hoe een kindje van ons tweeën er zal uitzien.'

Nele Somers: 'En toch zijn mijn borsten echt'
Volgende week is Nele Somers uit Brasschaat in (bijna geheel naakt) volle glorie in P-Magazine te bewonderen als de nieuwe Miss Belgian Beauty. Het had haar vier jaar geleden al kunnen overkomen, toen ze deelnam aan Miss België. Ze won toen de halve finale met voorsprong, maar ging onderuit in de finale. Precies een week geleden was het wel raak voor de 23-jarige, pas afgestudeerde juriste, door sommige al Miss DD cup genoemd, vanwege haar enorme borsten. De fotoshoots en covers van glanzende magazines wenken en - wie weet - een job op televisie. Of ze ook bloot fotoshoots gaat doen, weet ze nog niet.

Ignace Crombé heeft nogal onder vuur gelegen. Hij kreeg kritiek van kandidates, van wie er zes zijn opgestapt, en hij zou een te hechte (sexuele)band hebben gehad met je voorgangster Anne-Marie Ylie.
Nele Somers: Ik weet wat die meisjes ervan vonden. Voor sommige meisjes heb ik begrip, voor andere niet. Met Ignace heb ik gewoon een goede, zakelijke relatie. Hij is iemand die helemaal gaat voor zijn organisatie en niets aan het toeval overlaat.

Sommigen vragen zich af of je een borstvergroting hebt ondergaan.
Nele Somers: Mijn borsten zijn puur natuur, echt. Misschien moet ik een test laten doen, zoals Véronique De Kock ooit heeft gedaan. Ach, eigenlijk is het een compliment. Het wil toch zeggen dat ik redelijk voorzien ben.

Je zei dat iemand voor een vergroting sowieso eerder een C-cup dan een D-cup zou kiezen.
Nele Somers: Het is voor iemand met mijn figuur soms moeilijk om kleren te vinden. Dan zit het vestje te krap, moet ik een maat groter en zit het rond de taille weer te ruim. Ik heb zelfs ooit een borstverkleining overwogen, maar dan zit je met die littekens.

Kun je begrijpen dat vrouwen voor plastische chirurgie kiezen?
Jawel. Als je ongelukkig bent met je lichaam, voel je je niet goed in je vel. Als je daar iets aan kan doen, waarom niet? Het leven draait om gelukkig zijn. Je moet de beslissing wel niet te jong nemen, denk ik. En een goede dokter kiezen. Nu, je kan niet voor iedereen mooi zijn.

Je bent Miss Belgian Beauty voor één jaar, maar misschien haalt België het einde van 2008 niet meer gezien de politieke crisis.
Nele Somers: Oh, zo’n vaart zal het wel niet lopen. In het slechtste geval word ik dan Miss Vlaanderen Beauty (lacht)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten