donderdag 5 mei 2011

Wendy van Wanten The One man Show @ Vlaamse Vrouwen


Donderdag krijgt Tom Waes Wendy Van Wanten over de vloer in The one man show. Hij geeft haar een eigen tijdschrift en krijgt in ruil daarvoor een glimp van Wendy’s huishouden te zien. Wendy verklapt hem ook haar grootste droom.

De kandidaten zijn Pascale De Meyer (47), die voor de tweede keer deelneemt en vorige keer duizend euro won, Niels Belmans (25), die voor de tweede keer deelneemt en vorige keer tweede werd, Bart Gryson (37), Soad Boubkar (26) en Steven Van Den Eede (31)

Wendy Van Wanten heeft een volautomatische grasmaaier. Dat en veel meer komen we te weten in 'The One Man Show'.
Een nieuwe manager, een nieuwe cd: zangeres Wendy Van Wanten heeft weer een carrière om op de rails te zetten. Tom Waes helpt haar een handje en doet haar in zijn show haar eigen tijdschrift cadeau. Wendy vertelt bij Tom welke 'leuke dingetjes' ze zo graag in het huishouden doet: 'Ik ben er zelfs een beetje fanatiek in. Ik wil dat alles op orde ligt. Anders ga ik het huis niet uit. Na het ontbijt ga ik alle kamers af, elke dag. Ik dek de bedden, ruim de kinderkamers op. De kleren moeten netjes in de kast. Anders voel ik me niet goed.'

Strijken doet Wendy Van Wanten ook graag. 'Dan zet ik mij in de keuken en neem ik de kinderen rond mij. Frans bakt dan wafels en dan is het plaatje compleet. Strijken is ontspanning. Ook met het schoonmaken van de vensters kun je mij niet straffen.

Alleen koken vind ik niet prettig. Dat laat ik aan iemand anders over, al doe ik wel de nazorg met het opruimen van de keuken. Het gras afrijden? Daar hebben we zo'n robot voor. Die onderhoudt zichzelf. Of er nog werk overblijft voor Frans? Hij heeft genoeg werk aan mij. Hij moet ook het hout kappen en het vuur aansteken, dat gebeurt zo goed als elke dag.'

Wendy warmt zich op voor de lancering van haar nieuwe cd. Intussen geniet ze van haar dochter Estelle. 'Ze is pas elf maanden geworden en loopt al sinds drie weken. Ze racet echt door de tuin en hangt aan moeders rokken. Mijn zoon Clément is er enorm mee bezig, echt vertederend om te zien.

Wat hebben we vanavond weeral opgestoken ? Wendy Van Wanten strijkt graag, maar geen BH's en haar 2 borsten noemt ze Knabbel en Babbel...Geen opmerkingen:

Een reactie posten