dinsdag 5 juli 2011

Roxane Kalishoek, Kelly Pfaff en Ann van Elsen in 'Zonde van de Zendtijd' @ Vlaamse VrouwenHenk Rijckaert en Bert Gabriëls hadden in de tweede uitzending van 'Zonde van de Zendtijd' waarschijnlijk onbedoeld meteen een primeur, toen sexy zangeres en model Roxane Kalishoek de grote van haar borsten verklapte: cupmaat D.

Henk Rijckaert en Bert Gabriëls presenteren in elke uitzending van 'Zonde van de Zendtijd'(voor een live publiek) een achttal filmpjes, en leveren daar gevat commentaar bij. Ze verwijzen zelf naar het Australische The chasers' war on everything (in 2008 ook op Canvas te zien) en Schalkse ruiters (!) als hun belangrijkste voorbeelden. En naar de verborgen-cameragrappen van Trigger happy, het programma op 2BE, zoals BV en Vlaamse Vrouw Ann van Elsen al mocht ondervinden.

Zonde van de zendtijd is een programma van het productiehuis Entertainment van de VRT, dat werd opgericht om intern nieuwe programma's te maken.

Na De bedenkers, Plat préféré en Peter Live is dit het eerste eigen comedyprogramma van de openbare omroep. 'Dat is een heel bewuste keuze', zegt de producer Ulf Istas. 'Er is ons met name gevraagd een jong publiek aan te spreken, want Canvas wil verjongen.'

In het nieuwe satirische programma Zonde van de zendtijd worden BV's om de tuin geleid. Roxane Kalishoek, Ann van Elsen, Eddy Wally, Kelly Pfaff en Sam Goris lieten zich vangen, maar zij konden blijkbaar wel lachen met de verborgen cameragrap die de programmamakers Bert Gabriëls en Henk Rijckaert hadden opgezet.

Er was de BV's een fotosessie in Antwerpen beloofd in het licht van hun zogenaamde kandidatuur voor het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. O ijdelheid der ijdelheden!

In de 2de aflevering werd namelijk onderzoek gedaan naar de ijdelheid van bekende vlamingen toen deze werden gevraagd voor een fotoshoot om een wassen beelden replica van zichzelf te laten maken.

Ook ex Miss België Ann van Elsen behoorde tot de (on)gelukkige gekozen te werden om vereeuwigd te worden, maar dit was natuurlijk allemaal opgezet spel.

Roxane Kalishoek werd verzocht allerlei rare poses aan te nemen , en tussen neus en lippen door werd haar nog gevraagd naar de omvang van haar borsten, waarop ze pardoes verklapte dat ze cupmaat D heeft.

Op de opmerking van Henk Rijckaert en Bert Gabriëls of de borsten van het wassenbeeld groter of kleiner moesten worden dan haar eigen borsten, reageerde Roxane Kalishoek met: 'Ik heb al van die grote bombastische borsten, doe maar liever wat kleiner dan groter'.

Ook van Belgische babe Ann van Elsen mochten de borsten van haar wassenbeeld volgens eigen zeggen best 5 cm groter worden.

Uiteindelijk hadden BV's Roxane Kalishoek, Ann van Elsen en Kelly Pfaff het door dat er een candid camera in het spel was, en begonnen spontaan te lachen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten