zaterdag 1 februari 2014

Astrid Bryan presenteert Lotto-trekking zonder Den John @ Vlaamse Vrouwen


Astrid Bryan presenteert Lotto-trekking zonder Den John

Astrid Bryan is helemaal weg van het gokwereldje, of toch het vrolijke Belgische 'gokken' op de Nationale Loterij. Ze mocht zelfs een aflevering van de Lottotrekking presenteren.

Of velen het gezien hebben blijft de vraag, maar broer Laurens bracht haar optreden toch even onder de aandacht door een foto van haar met de bekende bal met lotto-ballen achter haar op Instagram te posten.

Astrid Bryan wordt nu ook een kraslot

De Nationale Loterij stelt maandag een krasbiljet met Astrid Bryan (foto) voor. Bling Bling by Astrid Bryan kost 3 euro. Krasloten zijn in ons land superpopulair, maar de Vlaming koopt toch vooral de ‘gevestigde waarden’.

In 2013 kocht de Belg al voor 133,7 miljoen euro aan kraslotjes. Dat is een lichte daling ten opzichte van vorig jaar. Daarnaast werd ook 7,8 miljoen euro uitgegeven aan de online krasspelen. “In totaal een stijging van 2%”, aldus Stefanie Gelaude van de Nationale Loterij.
Klassiekers

In 2013 kwamen er ook acht nieuwe krasspelen op de markt, maar de best verkochte krasbiljetten blijven toch de klassiekers zoals Win for Life, Subito en Presto.

De omzet van Win for Life is met 56 miljoen euro de hoogste. Maar ook Subito, goed voor een omzet van 20 miljoen en Presto (15 miljoen) doen het uitstekend.

Astrid Bryan presenteert lottotrekking

Kijkers van de wekelijkse lottotrekking kregen woensdagavond een verrassing voorgeschoteld.

In plaats van de gewone presentatrice Sophie Dewaele, maakte hollywoodfenomeen Astrid Bryan haar opwachting. Ze kwam haar krasbiljet Bling Bling promoten. En dat deed ze met haar gebruikelijke stijl. ‘Amazing!’

Astrid Bryan gaat Nederlandse les geven

Astrid Bryan is goed op dreef om op zowat alle vlakken haar stempel te drukken. Zelfs op de Nederlandse taal.

La Bryan kreeg eerder al een eigen krasbiljet van de Nationale Loterij. En daar hoort een ludieke campagne bij. Zo kan je een cursus Astrid Bryan Nederlands volgen via enkele spots en Facebook. Of de typische uitspraken ooit als spreekwoorden in de Van Dale terecht zullen komen, valt te betwijfelen maar grappig is het alleszins wel.

Astrid Bryan: "Ik heb écht nog geen lief"

Vanaf 20 september kunnen fans van Astrid Bryan en de Lau weer terecht op VIJF voor een nieuw seizoen van ‘Astrid In Wonderland’. En natuurlijk komt ook de scheiding van Astrid en John aan bod. “Daar is heel wat over gezegd en geschreven”, zegt Astrid in Gazet van Antwerpen. “Er zijn dingen gebeurd die niet fraai waren, maar ondanks alles kan ik het nog vrij goed vinden met den John.”

“Er is iets gebroken dat nooit meer gelijmd kan worden, maar ik zal altijd respect hebben voor hem", klinkt het bij Astrid. De Lau reageert harder. "Het gaat hier wel om mijn kleine zusje, hé. Ik ben echt kwaad geweest op die man. De woorden die ik naar zijn hoofd heb geslingerd, zijn niet voor publicatie vatbaar, dat kan ik je verzekeren.”

Over de geruchten dat sexy Astrid al een nieuwe liefde gevonden heeft, is de Hollywoodvrouw duidelijk. "Ik heb écht nog geen lief, wat anderen daar ook mogen over beweren. Sinds John en ik uit mekaar zijn, ben ik zelfs nog geen enkele keer uitgegaan.”
Astrid Bryan noemt 'den John' een leugenaar
Astrid Bryan heeft het gehad met de praatjes van 'den John', haar voormalige echtgenoot. Nadat ze enkel in wat kranten praatte over de scheiding en Johns ontrouw, liet ze nu heel Twitter en Instagram weten dat 'den John' volgens haar een grote leugenaar is.

John Bryan gaf afgelopen weekend een interview in Het Laatste Nieuws waarin hij ontkende Astrid ooit te hebben bedrogen. En dat deed bij Astrid zelf de deur toe. Nadat ze eerder altijd discreet te werk was blijven gaan, haalde ze nu stevig uit naar haar ex-man. Zo zette ze een foto van het bewuste krantenartikel op haar Twitter waarop duidelijk de titel te zien was 'Ik heb Astrid nooit bedrogen'. Daarbij schreef Astrid: "Straffe verhalen lees ik hier. Leugens!"
"Astrid Bryan weet nog niet alles over de seksreisjes van den John"

Een reporter van TV-Familie wist vorige week John Bryan te strikken voor een interview. De zakenman sprak vrijuit over zijn toekomstplannen en gevoelens, maar over zijn vermeende affaire(s) werd met geen woord gerept.

"Eén onderwerp kwam in ons gesprek niet aan bod: het overspel. Iets waar John liever niet mee geconfronteerd wordt, en waar hij zich in een grote bocht omheen probeerde te murwen", luidt het in TV-Familie. "Nochtans weet Astrid nog niet alles... Over zijn jaarlijkse seksreisjes (zonder haar), bijvoorbeeld."

Het overspel van John met een Filippijnse leidde volgens Dag Allemaal tot een afpersingszaak. In ruil voor enkele harde dollars zou de Filippijnse de pikante foto's die ze van John had gemaakt niet doorspelen aan Astrid. John schakelde de politie in en zijn maîtresse werd gearresteerd.

Daar blijkt volgens Astrid geen woord van gelogen. In Story, dat een interview afnam van Astrid, vertelt ze dat die affaire de uiteindelijke reden is van de scheiding: "Ik kwam erachter dat het bedrog lang heeft geduurd, dat was een schok voor mij."

De affaire zou volgens Dag Allemaal al dateren van 2007 - van het jaar waarin ze met John trouwde - maar naar eigen zeggen werd Astrid daarvan pas in maart van dit jaar op de hoogte gebracht. Door de Filippijnse in eigen persoon. "Ze deed het met een mailtje", zegt Astrid. "Mijn hart stond stil toen ik las dat ze een relatie met John had. Vóór dat mailtje had ik al wel eens iets over chantage horen waaien, maar toen ik John er over aansprak, wuifde hij alle beschuldigingen weg. Maar toen de bewijzen op tafel lagen, heb ik gezegd: That's it."

John Bryan: "Ik mis mijn amazing Astrid"

Nadat Astrid Bryan al uitgebreid haar verhaal deed, laat TV Familie 'den John' ook eens aan het woord. De ex-man van de Vlaamse Hollywoodvrouw vertelt dat hij Astrid mist. "We hebben ook heel lang lief en leed gedeeld. Gelukkig heb ik mijn werk nog, dat heel veel energie opslorpt."

John bevestigt dat hij uit de villa in Los Angeles is getrokken maar weet nog niet of de breuk definitief is. "Astrid en ik komen nog heel goed overeen en we gaan zeker nog samenwerken in de toekomst, zoals met de Cliniclowns, bijvoorbeeld. De kijkers zullen ook mijn nieuwe huis kunnen zien in de nieuwe reeks van Astrid in Wonderland. Dus ze zullen mij zeker kunnen blijven volgen, hier in België. Het ligt natuurlijk allemaal heel gevoelig. Ik ben blij dat Astrid en ik geen ruzie hebben of er een vechtscheiding van maken. Ik zie haar nog altijd graag en zal dat ook blijven doen. Astrid is een 'amazing woman' en dat zal ze voor mij ook altijd blijven."
"Den John was de man van mijn dromen, ik heb alles voor hem gedaan"
Astrid Bryans huwelijk lijkt niet meer dan een goed verzonnen verhaaltje te zijn, als je recente geruchten over ontrouw mag geloven. Maar volgens Astrid zelf was dat helemaal niet het geval. Zij ziet Den John nog altijd als haar enige grote liefde.

"Ik blijf met een ongemakkelijk gevoel zitten als ik terugkijk op mijn huwelijk. Pas op, ik heb geen spijt van mijn huwelijk. Mijn huwelijksdag was een sprookje en ik heb zeven jaar lang echt in wonderland geleefd. John was ook de man van mijn dromen. Ik heb alles voor hem gedaan. Van mijn kant was het zeker echte liefde. De spelletjes die we speelden in onze tv-show, dat kwam recht uit het hart", aldus La Bryan in Story.

"Ik wist dat John veel vrouwen heeft gehad, maar hij was nooit eerder verloofd of getrouwd geweest. Door al zijn lovende woorden en zijn huwelijksaanzoek dacht ik: wauw, ik ben echt wel de vrouw van zijn leven. Misschien was ik te jong om beter te weten. Ik was amper 23, dan heb je nog niet zo veel levenservaring. Nu weet ik dat je een man niet kunt veranderen. Eens een player altijd een player."
Astrid Bryan: "Ik behoud de naam Bryan, ik neem mijn meisjesnaam niet opnieuw aan"

Astrid Bryan werd al enkele malen aangesproken over het gebruik van de naam Bryan nu ze opnieuw single is, maar Astrid is niet van plan de naam van haar man van zich af te werpen.

"Het heeft me enorm gekwetst te lezen dat sommige mensen me betichten van een schijnhuwelijk. Belachelijk gewoon. Het was een sprookje. Ik had mijn huwelijk ook niet nodig om een Amerikaans paspoort te krijgen. Ik werk al vanaf mijn twintigste als model in New York. Als je succesvol bent, kun je na acht maanden al een green card krijgen. Voor ons huwelijk had ik die goedkeuring al. Het papierwerk heeft gewoon een tijdje in beslag genomen, maar dat staat los van John. Door mijn huwelijk sta ik in de States wel geregistreerd als Astrid Bryan. Die naam ga ik ook behouden", aldus Astrid Bryan in Story.
Astrid Bryan: "John bedroog me met 17-jarige Filippijnse"
Gisteren raakte bekend dat Astrid Bryan de villa waar ze tot nu toe met haar inmiddels ex-man in woonde krijgt. Daarmee werden de geruchten dat 'den John' zijn echtgenote zou hebben bedrogen min of meer bevestigd. Astrid Bryan vertelt nu in Het Laatste Nieuws dat het waar is: "Ik heb foto's van hun tweeën gezien, en ook chatberichten en e-mails tussen hen".

Astrid zegt dat het meisje, de nu 22-jarige Ancy Dieto, haar zelf gemaild heeft. Dat gebeurde al in maart. "Ze schreef dat ze een relatie met John heeft gehad (die relatie begon volgens de Filippijnse toen ze 17 was, nvdr.) en dat hij haar heeft beloofd om met haar te trouwen. Ze wist niet dat John al getrouwd was en nog minder dat ik in Vlaanderen een celebrity ben. Het was een steek in mijn hart. Ik kon het eerst niet geloven. Maar al snel kreeg ik bewijzen in handen."

Astrid confronteerde haar man meteen met het overspel. "Ge zijt mij aan het bedriegen en dat verdien ik niét. Ik wil scheiden want ik weet dat het waar is", kreeg hij te horen. "Ik heb hem toen ook voor de keuze gesteld: 'Ofwel verhuis je nu ofwel blijf je tijdelijk bij mij wonen tot je een ander huis hebt, maar dan slaap je wel in de guest room. Want ik slaap niet meer met u in één bed.'"

De Vlaamse Hollywoodvrouw besefte dat haar leven zou gaan veranderen maar kon naar eigen zeggen niet leven met het bedrog van haar man. Die ging akkoord met de beslissing van Astrid. "Het is niet zo dat hij een bos bloemen aan de deur heeft gezet, nee. Hij zit ook helemaal niet in zak en as, of zo."
Preuts
"Al die leugens heb ik als zeer pijnlijk en onrechtvaardig ervaren. Want ik ben juist een heel conservatieve op relatievlak. Op mijn 22ste was ik al getrouwd en voor mijn huwelijk heb ik bitter weinig boyfriends gehad. Ik ben geen flirter en zelfs wat preuts", vertelt ze nog in de krant.

"Voor mij was het in elk geval een fairy tale, een sprookje. Voor John zal het dan toneel zijn geweest, zeker? Van zijn kant zal het dan blijkbaar zijn gespeeld? En hij heeft het heel schoon gespeeld. Want ik heb nooit iets gemerkt. Vorig jaar hebben we onze huwelijksgeloften vernieuwd en ik had niet door dat hij mij aan het bedriegen was. Ik weet wel dat hij mij graag heeft gezien, maar op een andere manier dan ik hem. Dat is een verschrikkelijke teleurstelling."
Naam behouden

Toch wil ze niet met nog meer ruzie uit elkaar gaan. Daarom kocht ze John uit de villa die ze samen hadden gekocht. "Ik heb hem doodgraag gezien en wil niks van hem. Hij heeft zijn spullen meegenomen en ik houd de mijne. De scheiding maakt me niks rijker, ik houd geen enkel financieel voordeel aan mijn huwelijk over. Ik heb in principe recht op alimentatie, maar ik wil het niet want ik heb geen zin in die papierwinkel, geen zin om de komende vier jaar ruzie te staan maken voor een rechtbank. Dat drama hoef ik niet in mijn leven. Er komt toch niks goeds uit voort. Want John weet en kan alles, als zakenman. Ik heb hem gezegd dat ik niks wil en dat ik niet ga vechten. Deze week komt de echtscheiding op de rol te staan, in de state of California is een scheiding binnen de zeven maanden geregeld."

Daarna zal Astrid de naam Bryan behouden. "En als ik ooit zou hertrouwen, komt de naam van mijn tweede man gewoon achter Astrid Bryan te staan. The American way."

Astrid Bryan uit The Loft gemonteerd

Astrid Bryan zal niet te zien zijn in 'The Loft', de remake van de Vlaamse film. Dat heeft regisseur Erik Van Looy verteld aan vtm.

"Producent Joel Silver heeft de film met een viertal minuten ingekort", zegt Van Looy. "De praatscène waar ook Astrid Bryan in voorkwam, heeft hij geschrapt."

Van Looy zit verveeld met de situatie, maar belooft al dat Astrid Bryan in al zijn volgende films zal mogen meespelen.

Astrid Bryan: "Ik heb den John nooit kunnen veranderen, het is altijd een vrouwenzot gebleven"

Astrid Bryan is het beu dat mensen insinueren dat zij en niet John is vreemdgegaan. Daarom doorbreekt ze de stilte in het weekblad Story.

"Niet Astrid, maar wel den John zorgden ervoor dat het sprookjeshuwelijk ten einde kwam", zo staat in Story te lezen. "Den John heeft mij bedrogen met een Filippijnse vrouw. Ik was in shock. En ik weet nu dat je een man niet kunt veranderen. Eens een player, altijd een player", waarmee Astrid Bryan verwijst naar het turbulente verleden van John Bryan, waarbij hij zelfs de Britse hertogin van York, Fergie binnen deed.
'Den John' mist Astrid in België

Astrid Bryan mocht vorige week dan nog in België vertoeven, uit haar foto's op Twitter blijkt dat de vrouw ondertussen al weer in LA vertoeft. Maar niet in het aangename gezelschap van Den John, die is namelijk opnieuw in België.

Vroeger zou je hem nooit zonder Astrid in België gezien hebben, maar tijden veranderen. En dus is den John een week na Astrid Bryan plots ook in België. Hij kondigde zijn verblijf zelf aan via Twitter en Facebook. Door een foto van een heerlijk chocolade ontbijt te posten, waarvan hij geniet terwijl hij in The Dominican in Brussel verblijft.
Dit wist je nog niet over Astrid Bryan

Astrid Bryan is dol op schoenen, zo blijkt uit haar verzameling. Ze heeft maar liefst 120 paar schoenen in haar kast staan.

Dat bekende ze aan het magazine Flair. De 'Astrid in Wonderland'-ster gaf ook enkele andere weetjes prijs:

- Astrid is een grote Disney-fan. Haar favoriete prinses is Ariel uit 'De Kleine Zeemeermin'.
- Ze heeft een grote angst voor slangen. Ook mannen met een slechte adem vallen niet in de smaak bij haar.
- Haar favoriete acteur is Christian Bale. Nu ze niet langer samen is met den John mag hij zeker een bezoekje brengen.
- Haar favoriete nummer is 'Started From The Bottom' van Drake.
- Ze zou graag eens een man zijn zodat ze tegen een boom kan plassen.
"De scheiding van Astrid Bryan moet je niet doodzwijgen"

Elke Pattyn (33) is sinds begin deze maand aan de slag als VTM-nieuwsanker. "Het ziet er makkelijker uit dan het is. De start is absoluut niet vlekkeloos verlopen, natuurlijk, maar voor een eerste keer viel het best mee", luidt het in Het Nieuwsblad.

"Of de scheiding van Astrid Bryan thuis hoort in het VTM Nieuws? We hebben er kort over bericht. Je moet dat niet doodzwijgen. Een beknopt bericht in het laatste deel van de uitzending, daar zit zoiets wel op zijn plaats."

"Iedereen is erover bezig", zegt Pattyn. "Omdat Astrid als Vlaamse van de Amerikaanse droom proeft, vermoed ik. Als haar huwelijk spaak loopt, wil je weten waarom."

Astrid Maria Maurice Nuyens (Merksem, 25 januari 1983), beter bekend als Astrid Bryan, is een Belgisch televisiepersoonlijkheid, model, zangeres en muzikante.

Muziek
Optreden van Bryan in Paul Allens studio in Beverly Hills

In 1987 begon ze op vierjarige leeftijd met vioolles bij leraar Dejan Mijajev. Twee jaar later nam ze deel aan diverse wedstrijden en concerten.

In 2008 kreeg Bryan zangles van Seth Riggs. Ze schreef samen met producer Peter Rafelson enkele liedjes: You Know I Would, Slip Away en Sympathy for the Devil. You Know I Would is de soundtrack geworden voor de film The Pool Boys (2011), waar zij een cameorol in had.

In 2009 werkte Bryan samen met producer Rob Giles aan haar rockalbum Taking Over. In 2011 coverde Bryan de single Baby, It's Cold Outside, welk een groot succes was in België.

Haar huidige vioolleraar is Radu Pieptea.
Mode

In 2001 werd Bryan ontdekt tijdens de wedstrijd Elite Model Look, die ze won voor België. Kort daarna vertrok ze naar Milaan, Londen, Parijs en New York en liep modeshows voor Armani, Gucci, Ralph Lauren, Diesel, Gianfranco Ferré en Stella McCartney.

Ze heeft al voor een aantal magazines gewerkt zoals Vogue, Elle, Marie Claire en Cosmopolitan en stond ze op covers van onder andere Elle en P-Magazine. Ook verscheen ze in televisiereclames voor Armani en Colgate.

Sinds januari 2011 schrijft ze blogposts voor de website The Blonde & The Brunette. In mei 2012 lanceerde ze een eigen kledingcollectie die in minder dan 2 uur was uitverkocht.
Televisie

In 2010 werd Bryan bekend in Vlaanderen door haar deelname aan het Vlaamse televisieprogramma Vlaamse Hollywoodvrouwen, dat werd uitgezonden op de commerciële zender VTM. In het programma werden vier dames gevolgd die hun leven in België achterlieten voor een sterrenleven in Hollywood.

In april 2011 was Bryan ook te zien in de zesdelige reeks Nederlandse Hollywoodvrouwen, die uitgezonden werd door de Nederlandse zender NET5. De beelden van Bryan werden overgenomen van de Vlaamse versie omdat het een groot succes was.

Sinds 2 september 2011 is Bryan te zien op VIJFtv (het huidige VIJF) met haar eigen docusoap Astrid in Wonderland. Op 6 april 2012 ging het tweede seizoen van start en in 2013 het derde.
Privé

In 2005 verhuisde Bryan naar Los Angeles en huwde een jaar later met de Amerikaanse zakenman Anthony John Adrian Bryan Jr., beter bekend als John Bryan. Hij heeft vroeger nog een relatie gehad met de voormalige Hertogin van York, Sarah Ferguson.

Op 3 juli 2013 werd bekend dat Astrid en John Bryan na 7 jaar huwelijk gingen scheiden.

Prijzen Astrid Bryan
2011

    Studio Brussel: Het Meest Glamoureuze Wijf 2011
    MNM: De Gouden Ster Madam 2011
    Story Awards 2011: Beste Tv-programma
    Story Awards 2011: Meest Glamoureuze Bekende Vlaming
    Jommekeskrant: Leukste Tv-figuur 2011

2012 Astrid Bryan

    Humo 2012 : Vrouw van het jaar
    Story Awards 2012: Meest Glamoureuze Bekende Vlaming
    Jommekeskrant: Leukste Tv-figuur 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten