dinsdag 1 december 2009

Veronique De Kock @ Vlaamse Vrouwen


Veronique De Kock: 'Mijn budget is 600.000 euro'

Ex-miss België, VT4-presentatrice en Vlaamse babe Véronique De Kock is op zoek naar een buitenverblijf in Kroatië. En dat mag wat kosten. In het programma 'Huizenjacht' vertelde ze dat haar budget 600.000euro was. Of bijna 25miljoen oude Belgische franken.

'Amateurs in hun blootje zijn leuker dan Véronique De Kock'

Sterrenfotograaf Henk Van Cauwenbergh kiekt strandvrienden uit Knokke-Heist

Linda Evangelista, Anouck Lepere, Véronique De Kock, allemaal hebben ze geposeerd voor Henk Van Cauwenbergh. In 'De naaktkalender' krijgt de fotograaf van de Showbizzkalender acht strandvrienden uit Knokke-Heist zonder enige ervaring voor de lens. Zijn amateurmodellen inspireerden hem tot een nostalgische naaktfotoshoot in het Knokke van zijn jeugd.

Zondagavond werd in Tongeren de twaalfde Showbizzkalender aan de pers voorgesteld. En ook dit jaar waren de twee zekerheden erbij: Veronique De Kock en Henk Van Cauwenbergh.

Ieder jaar maakt Henk Van Cauwenbergh de Showbizzkalender. Net zoals bij de vorige 11 edities mocht Veronique De Cock ook deze keer niet ontbreken. Veronique stond ieder jaar al op de kalender.

Francesca Van Thielen siert dit jaar de cover van de prestigieuze kalender. Verder staan ook Joke Van De Velde, Hadise, Alizée Poulicek, Isabelle Nijs, Julie Taton, Annelien Coorevits, Brigitta Callens, Nele Somers, Sofie Mora, Véronique De Kock, Gunther Levi en Werner De Smedt op de kalender.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten