donderdag 26 november 2009

Hanne Troonbeeckx @ Vlaamse Vrouwen

VT4-presentatrice Hanne Troonbeeckx is dinsdag ternauwernood aan de dood ontsnapt!

De blonde sexy leading lady van televisiezender VT4 en Vlaamse vrouw, werd op de ring rond Brussel gegrepen door een vrachtwagen, die na het voorval onverstoord zijn weg verder zette. De chauffeur van de vrachtwagen pleegde vluchtmisdrijf.

De BMW van rondborstige Hanne – die binnenkort het nieuwe VT4-programma ‘Hotel’ zal presenteren samen met Hans Otten – begon te tollen en vloog van de rechterrijstrook naar de middenberm. Als bij wonder reed er geen andere wagen op haar in, maar de schrik had haar wel fel te pakken.

Hanne Troonbeeckx haar schoonmoeder beleefde het ongeluk van op de eerste rij. Hanne was immers met haar schoonmama handenvrij aan het telefoneren.

Koen Buyse – frontman van de groep Zornik – was als één van de eersten bij zijn vriendin. De zanger raadde zijn vriendin aan om de politie te bellen, daar de chauffeur van de vrachtwagen vluchtmisdrijf pleegde. De beeldschone VT4-presentatrice bleef bij wonder ongedeerd.

Hanne Troonbeeckx is aan een zwaar auto-ongeval ontsnapt. De 30-jarige presentatrice van VT4 reed dinsdag met haar BMW 320d op de Grote Ring rond Brussel toen ze gegrepen werd door een vrachtwagen.

'Ik ben beginnen tollen en vloog van de rechterrijstrook naar de middenberm. Dat is niet te beschrijven: je ziet de auto's op je afkomen en je kunt niets doen. Het is een wonder dat ik niet nóg eens geraakt ben.' Hanne zelf was ongedeerd, haar auto heeft een gehavende flank. De vrachtwagenchauffeur die Hanne Troonbeeckx aanreed, pleegde vluchtmisdrijf.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten