woensdag 1 februari 2012

Belle Perez 'Dime Que Tu Quieres' @ Vlaamse Vrouwen


Jarenlang was de Vlaamse actrice Lien Van De Kelder – beter bekend als Sofie uit de ‘één’-serie ‘Thuis’ – de vrouw die mannen natte dromen bezorgde en waarvan vele Vlaamse stoere binken hoopten, dat Lien ooit naakt zou poseren voor het blootblad Playboy.

Maar de Vlaamse zangeres met Spaanse roots Belle Perez (Neerpelt, 29 januari 1976), lijkt de actrice Lien Van De Kelder serieus bij te benen.

Op de website van Pl@yboy wordt er een peiling gehouden om te weten te komen welke vrouw de lezers absoluut eens uit de kleren willen zien gaan. Aangezien het om een Nederlandse website gaat, mag het geen verrassing heten dat Nederlandse vrouwen de rangschikking aanvoeren voor een naakt fotoshoot.

De eerste Belgische die we terugvinden is echter niet Lien Van De Kelder, maar Belle Perez.

Dus niet langer Lien Van De Kelder, maar wel zangeres en Vlaamse Latin diva Belle Perez is de populairste Vlaamse vrouw die een aanbod moet krijgen om naakt te poseren in Playboy.

Inmiddels is ook Belle Perez weer ingehaald door andere Vlaamse Vrouwen, zoals Hanne Troonbeeckx, Sabine Hagedoren, Roxane Kalishoek, Evy Gruyaert en de K3 meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts.

Vlaamse Vrouw Belle Perez zelf is dan weer terug van even weggeweest, of zo lijkt het toch. De sexy zangeres zette een punt achter haar huwelijk en zat vaak in de studio voor de opnames van haar nieuwe cd "Gipsy". De eerste single "Dime que tu quieres" is nu klaar en vol passie bracht ze dit nummer laatst in het programma Tros Muziekfeest op het Plein.Geen opmerkingen:

Een reactie posten